OBLJETNICA ZARUKA

Emotivni Alec Baldwin: ‘11 godina, sedmero djece, ocean sjećanja. Volim te, Hilaria‘

Glumac (65) i njegova 39-godišnja supruga, posvetili su tom za njih izuzetno važnom događaju objave na Instagramu

Alec Baldwin, Hilaria Baldwin i njihova djeca

 John Angelillo/Upi/Profimedia/

Alec i Hilaria Baldwin ovog su vikenda proslavili 11 godina koliko je prošlo od njihovih zaruka. Glumac (65) i njegova 39-godišnja supruga, posvetili su tom za njih izuzetno važnom događaju objave na svojim Instagram profilima.

"Na današnji dan prije jedanaest godina zaručio sam se za ovo divno ljudsko biće. Ona je negdje ispod ove hrpe. 11 godina, sedmero djece, ocean sjećanja, volim te, Hilaria", napisao je Baldwin uz fotografiju koja prikazuje Hilariju kako leži na podu njihove kuće okružena s nekoliko njihove djece.

Podsjetimo, par ima tri kćeri Carmen (9), Mariju (2) i šestomjesečnu Ilariju te četiri sina - Rafaela (7) Leonarda (6), Romea (4) i Eduarda (2). Iz prethodnog braka s glumicom Kim Basinger, od koje se razveo nakon devet godina braka 2002., Baldwin ima 27-godišnju kći Ireland.

Nije to jedina obljetnica koju je ovaj par odlučio obilježiti ove godine. Tako se instruktorica joge prije nekih mjesec i pol prisjetila upoznavanja sa svojim budućim suprugom. Ispostavilo se da je to bilo u njujorškom restoranu Sarme Melngailis Pure Food and Wine 18. veljače 2011.

"Prije 12 godina, te noći smo se upoznali. Kakvo smo samo putovanje prošli. Ali evo nas i dalje stojimo, okruženi nevjerojatnim ljudima, našom sićušnom djecom i zajedno", napisala je Hilaria uz fotografiju iz restorana.

image

Hilaria Baldwin i Alec Baldwin

Michael Simon/Instar Images/Profimedia/Michael Simon/Instar Images/Profimedia

Trebalo je još šest tjedana dok nisu počeli izlaziti, a to je bilo u kolovozu 2011. Na kraju su se vjenčali na katoličkoj ceremoniji 29. lipnja 2012. u bazilici katedrale Sv. Patrika u New Yorku. Prvo dijete dobili su u kolovozu 2013., samo 14 mjeseci nakon što su se vjenčali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:56