HILARIA BALDWIN

Supruga Aleca Baldwina otkrila plan nakon što je rodila sedmo dijete: ‘Svaki put kaže da će nazvati doktora...‘

Svaki put nakon poroda njezin suprug Alec Baldwin zapisao bi ime liječnika koji obavlja vazektomiju na papirić, ali još uvijek nije otišao

Alec Baldwin, Hilaria Baldwin i njihova djeca

 John Angelillo/Upi/Profimedia/

Osam mjeseci nakon što je sa suprugom Alecom Baldwinom dobila sedmo dijete, kćer Ilariu Catalinu Irenu, Hilaria Baldwin otkrila je kako je gotova s rađanjem. Osvrnuvši se na pitanje namjerava li u budućnosti dodatno proširiti svoju obitelj, 39-godišnja bivša instruktorica joge kazala je kako je djevojčica koju je rodila u rujnu "najvjerojatnije, najdefinitivnije, gotovo potpuno" njezina "zadnja beba".

"Uvijek se bojim to reći. Nedavno sam pospremala svoju trudničku odjeću i pomislila: ‘Bojim ju se dati nekome jer ću onda otkriti da sam trudna‘", našalila se Hilaria. Voditeljica podcasta je ispričala kako bi "baš svaki put" kad bi rodila njezin suprug napisao ime liječnika za vazektomiju na post-it papiriću.

"Još uvijek to nije napravio", kazala je za slavnog glumca koji također ima i 27-godišnju kćer Ireland koju je dobio u braku s bivšom suprugom Kim Basinger. Hilaria je u šali kazala kako se njezin suprug nerijetko ponaša kao još jedno dijete.

"Jesam li ja njegova mama? Ponekad jesam njegova mama. Ponekad", rekla je majka sedmero djece. Ipak, naglasila je kako "voli rađati", a porod je usporedila sa "spuštanjem vodenim toboganom koji je jako strašan".

Osvrnula se i na razliku od 26 godina, koliko je njezin suprug od nje stariji, te napomenula kako ljudi nerijetko misle kako "ima neriješene stari u vezi tate jer se udala za nekog toliko starijeg".

"Zapravo je potpuno suprotno", tvrdi voditeljica. Također je ispričala kako uspijeva svu svoju djecu okupati dvaput dnevno, objasnivši kako se "doslovno poredaju u vrstu".

"Idemo 1, 2, 3, jako brzo, kosa, šampon, unutra i van. Posprejam ih", objasnila je.

"Kad sam bila mlađa, čitala sam ‘Cheaper by the Dozen‘ (popust na količinu, op.a.) i jedino što sam zapamtila o toj knjizi je kako su izmislili najučinkovitiji način da iskoriste komad sapuna", govori voditeljica.

Alec i Hilaria roditelji su sedmero djece: Carmen (9), Rafaela (7), Leonarda (6), Romea (5), 2-godišnjih Marie i Eduarda i osam mjeseci stare Ilarie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:08