NA LETU

Ed Sheeran našao se usred incidenta u avionu: Pijani putnik napadao posadu i ispuštao majmunske zvukove

Ed Sheeran bio je na letu od Miamija do Londona kada se dogodila neugodna situacija

Ed Sheeran svjedočio je incidentu u avionu

 Profimedia/

Ed Sheeran (32) putovao je avionom od Miamija do aerodroma Heathrow u Londonu, a za vrijeme devetosatnog leta bio je prisutan tijekom stravičnog incidenta s pijanim putnikom koji je napadao posadu.

Putnik je bio pijan i zahtijevao je još alkohola, što je posada odbila. Na to je on reagirao uvredama, a putnici su snimili njegov ispad.

„J*bite se, k*čke. Maknite svoja dosadna lica iz mog j*benog vidokruga”, vikao je škotski pijani putnik. Kako se sukob nastavio, u jednom trenutku navodno je ispuštao i majmunske zvukove na putnike i posadu.

Na letu je bio i policajac u civilu, pa je pomogao s ostalim putnicima obuzdati alkoholiziranu osobu i vezati ga za pomoćno sjedalo. Putnici su se bojali da bi se kapetan mogao okrenuti nazad za SAD, ali nakon slijetanja u London, šestorica naoružanih policajaca ušla su u zrakoplov i uhitila čovjeka rano ujutro u utorak.

image

Ed Sheeran

Daniel Deslover/Zuma Press/Profimedia/Daniel Deslover/zuma Press/profimedia

U nedjelju je Ed imao nastup u SAD-u gdje su ga gledali brojni obožavatelji, uključujući slavnog nogometaša Lionela Messija. Ed je pristao okinuti selfie s Danom Haughianom (41) na odlaznom gateu u Miamiju prije incidenta u zraku.

„Sve je jednostavno bilo kaos. Stvari koje je ovaj tip radio i govorio bile su opscene. Kada su mu odbili dati piće, počeo je ispuštati majmunske zvukove i gestikulirati prema kabinskom osoblju. Riječi koje su izlazile iz njegovih usta bile su gore nego što bi ih čuli na nogometnoj utakmici. Imao je sreće da ga nitko nije nokautirao. Svi su bili užasnuti. Bilo je puno djece koja su gledala”, kazao je Dan, piše The Sun.

Dan, koji se vraćao s poslovnog puta, rekao je da čak i kad je bio obuzdan, od njega nitko nije mogao spavati tijekom leta u trajanju od 9 sati.

„Tip je sigurno bio pijan kad se ukrcao jer ga je posada odbila poslužiti nakon samo sat vremena. U jednom trenutku nam je rečeno da bi mogli biti preusmjereni, a i pilot je čak došao pokušati umiriti putnika.”

„Nadam se da će biti prikladno kažnjen. Nitko se ne bi trebao tako ponašati", dodao je.

Londonska metropolitanska policija dala je izjavu vezanu za ovaj incident.

„U 1:59 ujutro 24.10. policajci na Heathrowu su primili dojavu da je putnik na letu iz Miamija imao rasističke komentare prema drugim putnicima i članovima posade. Policajci su došli na avion i 46-godišnjak je bio uhićen zbog sumnje da je počinio prekršaj protiv javnog reda i mira na rasnoj osnovi. On ostaje u pritvoru”, kažu iz policije, piše The Sun.

„Ometajuće ponašanje se nikad neće tolerirati na našem letu i uvijek ćemo prikladno reagirati”, rekli su iz British Airwaysa, prenosi The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:52