LOŠ POTEZ

Glazbenik razbjesnio fanove: ‘Rušili smo se u nesvijest na +40, bez vode, a ti nam sad to kažeš?! Hvala na ničemu‘

‘Otvorili su vrata (sa sat vremena zakašnjenja) i imali muda otvoriti stolove za prodaju i koncesijske štandove‘, negodovali su fanovi

Ed Sheeran

 Daniel Deslover/Zuma Press/Profimedia/Daniel Deslover/zuma Press/profimedia

Obožavatelji Eda Sheerana ismijali su glazbenika nakon što je u subotu otkazao koncert u Las Vegasu, na stadionu Allegiant, manje od sat vremena prije no što je nastup trebao početi.

"Ne mogu vjerovati da ovo pišem, ali naišli smo na neke izazove tijekom učitavanja našeg nastupa u Vegasu. Nemoguće je bilo nastaviti s nastupom. Žao mi je. Znam da su svi putovali (sic) zbog ovoga i volio bih da mogu to promijeniti. Koncert se odgađa za subotu 28. listopada i sve kupljene ulaznice vrijedit će za taj datum. Tako mi je jako žao", stoji u izjavi koju je Sheeran podijelio na svom Instagramu.

Malo je reći da su obožavatelji bili bijesni, optužujući pjevača da ih je pustio da čekaju u redu i prže se na vrućini od gotovo 40 stupnjeva.

"Ništa nije dovoljan razlog za prisiljavati obožavatelje da sjede vani na 40 stupnjeva bez vode, s malo hlada i bez ikakve komunikacije. Gledao sam fanove kako padaju u nesvijest i povraćaju. Neprihvatljivo. A posebno je odvratno da vam dvorana prenaplaćuje vodu", napisao je jedan nezadovoljni obožavatelj na Instagramu.

"Ne, čovječe. Tvoj tim je držao sve da sjede vani na +40°, na užasnoj vrućini. Obožavatelji su doslovno padali u nesvijest. Zatim su otvorili vrata (sa sat vremena zakašnjenja) i imali su muda otvoriti stolove za prodaju i koncesijske štandove. Uzeli su još više našeg novca, bez da su rekli da je otkazano! Sram vas bilo. Dugujete nam više od budućeg koncerta na koji ne možemo ni doći", komentirala je još jedna osoba u moru nezadovoljnih i razočaranih.

"Hvala na ničemu. Moja supruga i kćer propustile su ovaj koncert i ne mogu se jednostavno pojaviti u listopadu. Upropašteni vikend. Izgubio si obožavatelje", nizali su se komentari, iako je bilo i onih fanova koji su preuzeli ulogu mirotvoraca sugerirajući da je Sheeran sigurno imao legitimni razlog za otkazivanje koncerta.

"Komentari se trebaju smiriti. Zar ne razumijete da je postojala velika zabrinutost za sigurnost do te mjere da je MORAO otkazati... Nije on kriv što ste odlučili odletjeti u drugi grad na koncert znajući da ćete biti na vrućini bez da ste se pripremili", istaknula je jedna osoba, a druga dodala: "Dajte Edu svoje strpljenje i ljubaznost. Nitko ne stavlja svoje srce na pozornicu više od ovog tipa!!!!".

No, ovo nije prvi put da je neki glazbenik razbjesnio fanove zbog iznenadnog otkazivanja.

Prošlog mjeseca, Lionel Richie je bio meta žestokih kritika jer je otkazao svoj zajednički koncert s Earth, Wind & Fire sat vremena nakon što je koncert trebao početi.

Richie je obožavateljima rekao da je njegov koncert u New Yorku odgođen zbog "nevremena", iako su fanovi bili skeptični prema njegovom objašnjenju.

Idući Sheeranov koncert u sklopu turneje "Substract" zakazan je za 15. rujna u Oaklandu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:49