PRIJETI JOJ ZATVOR

U prozirnom topu i opet bez donjeg rublja: Bianca i dalje šeta polugola, ali ovog puta međunožje bar prikriva mobitelom

Bianci čak prijeti zatvorska kazna ili novčana kazna od 15.000 eura zbog neprikladnog izdanja u javnosti

Kanye West i Bianca Censori

 Tiziano Da Silva/Bestimage/Profimedia/Tiziano Da Silva/bestimage/profimedia

Supruga Kanyea Westa, Bianca Censori, nastavila je s prkosnim golišavim izdanjima u javnosti. Tijekom večere s reperom u Parizu viđena je u prozirnom crnom topu kroz koji su joj se ocrtavale bradavice.

Za razliku od prozirnih tajici u kojima je pokazivala gole intimne dijelove, ovog je puta barem pokušala prekriti intimno područje svojim mobitelom.

Bianci čak prijeti zatvorska kazna ili novčana kazna od 15.000 eura zbog neprikladnog izdanja u javnosti jer su francuski zakoni o pristojnosti vrlo strogi po tom pitanju.

Ovo nije bio prvi put da je Bianca riskirala sukob sa zakonom zbog svojih ludorija na odmoru. Prošle godine, prijetila joj je novčana kazna od 10.000 eura i zatvora tijekom njihova odmora u Italiji, gdje je također hodala ‘praktički gola.

Talijani su na društvenim mrežama odjevne kombinacije dvojnice Kim Kardashian označili kao nepoštovanje te su poručili Bianci i Kanyeu da više nisu dobrodošli u njihovoj zemlji. No, to nije bilo sve. Policija ih je također istraživala nakon što su uhvaćeni u kompromitirajućoj pozi u venecijanskom kanalu, kada se činilo da Bianca svome suprugu u javnosti pruža oralni seks.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:31