SLAVI JUBILEJ

Dragana Mirković: ‘Napravit ćemo spektakl u Zagrebu dvije večeri za redom! Sve dajem u humanitarne svrhe‘

Publika u Areni će tako imati jedinstvenu priliku zaplesati uz cijeli opus bezvremenskih hitova

Dragana Mirković

 Extra Fm/

Legendarna pjevačica Dragana Mirković turnejom ‘Do posljednjeg daha‘ slavi jubilarnih 40 godina karijere.

- Dragi moji prijatelji, turneja je počela sjajno, jako se radujem našem druženju! Napravit ćemo spektakl za pamćenje i to ne jednu, nego dvije večeri za redom. Vidimo se i 4.5. u zagrebačkoj Areni. Obećavam puno emocija, puno dobrih pjesama i vjerujte mi, vrhunsku zabavu, jer samo tako vam se mogu barem malo odužiti i zahvaliti za ljubav i sve što činite za mene svih ovih godina. Uz vas je uvijek sve bilo lakše. Hvala vam što ćemo zajedno proslaviti moj veliki jubilej, kojeg bez vas ne bi ni bilo - poručila je svojim obožavateljima putem Extra FM-a.

Zanimljivo je i kako je Dragana najavila da će prihod od turneje darovati u humanitarne svrhe, te još jednom potvrdila svoj status ne samo glazbene zvijezde nego i humanitarne ikone koja će svoju popularnost iskoristi kako bi pomogla onima u potrebi.

- Već sam najavila da mi je želja da ovom turnejom uveselim ljude pjesmom, ali da širim ljubav, humanost i sreću, zato sam i donijela odluku da svakim koncertom pomognem ljudima kojima je pomoć potrebna – poručila je glazbena legenda.

image

Dragana Mirković

Extra Fm/

Publika u Areni će tako imati jedinstvenu priliku zaplesati uz cijeli opus bezvremenskih hitova: Luče moje, Eksplozija, Pečat na usnama, Poslednje veče, Sve bih dala da si tu kao i brojnih drugih koji pune dvorane diljem regije i šire.

Osim brojnih hitova, dugu i bogatu karijeru Dragane Mirković obilježili su i rekordno rasprodani albumi, koncerti koji su predstavljali revoluciju u svim pogledima – kako glazbenom, tako produkcijskom i tehničkom smislu, stoga ne čudi što publika s nestrpljenjem iščekuje nastupe u Zagrebu.

Podsjetimo, Dragana je turneju započela koncertima u Beogradu gdje je Štark Arena dva dana uživala u vizualno-scenskom spektaklu koji sudeći prema društvenim mrežama ne prestaje oduševljavati regiju.

Svi koji žele biti dio rođendanskog spektakla Extra FM-a i uživati uz neponovljivu regionalnu zvijezdu Draganu Mirković, svoje ulaznice mogu osigurati putem Eventim sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 17:14