KRAH BRAKA

Srpska zvijezda koja stiže u Arenu Zagreb objavila da se razvodi: ‘Učinila sam sve da spasim...‘

S vremenom je jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira, kaže Mirković

Dragana Mirković

 Extra Fm

Srpska pjevačica Dragana Mirković, koja će u svibnju dvije večeri zaredom nastupiti u Areni Zagreb, objavila je da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 25 godina braka.

U priopćenju je objavila da osjeća moralnu obavezu informaciju o svojem razvodu podijeliti s javnošću. Pjevačica kaže da već tri godine ona i suprug ne žive zajedno. Iako je pokušala spasiti brak, kaže da to nije bilo moguće.

- Već dugi vremenski period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktički vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira, nego stavivši točku na naš brak, rekla je Mirković u svojem službenom priopćenju i dodala da će prema suprugu Toniju uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i prema osobi s kojom je provela puno lijepih godina.

Podsjetimo, Mirković je nedavno gostovala na Extra FM- u i obožavateljima obećala spektakl za pamćenje i to ne jednu, nego dvije večeri zaredom u zagrebačkoj Areni. Koncert 3. svibnja je rasprodan, a za 4. svibnja ulaznice su još u prodaji, a Dragana je najavila da će prihode od turneje "Do poslednjeg daha", u svakom gradu u kojem nastupa, darovati u humanitarne svrhe.

- Odlučila sam pomoći Dječjem domu u Zagrebu. Nadam se da ćete to snimiti, samo da im vidim osmijeh, samo to bih željela. Bit će mi zadovoljstvo, odnosno ne zadovoljstvo, nego ispunit će mi doslovce srce to što znam da će djeca dobiti nešto što žele i što ću ih malo usrećiti jer ja sam jako, jako osjetljiva na djecu - izjavila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 13:20