SLOMIO JOJ SRCE

Dok mu je žena rađala četvrto dijete, sportaš uživao u spa vikendu s najseksi jahačicom: Spojila ih ljubav prema konjima?

31-godišnji Hogg nedavno je napustio ragbi savez kako bi se posvetio svojoj obitelji, no čini se da se previše posvetio Leonni...

Stuart Hogg i Leonna Mayor

 Profimedia/instagram/leonna Mayor/

Bivši škotski profesionalni ragbijaš Stuart William Hogg razišao se sa suprugom Gillian Hogg i uživao u spa vikendu s ‘najseksi profesionalnom jahačicom na svijetu‘, kako tepaju Leonni Mayor, i to samo nekoliko dana nakon što je njegova bivša supruga rodila njihovo četvrto dijete.

31-godišnji Hogg nedavno je napustio ragbi savez kako bi se posvetio svojoj obitelji, no čini se da se i malo previše posvetio Leonni što je dovelo do nevolja u bračnom raju... Prijatelji sportaša rekli su za britanske medije da se njegov sedmogodišnji brak raspao, a trudna Gillian napustila je njihov dom i odvela djecu k svojoj majci.

Da je stvar ozbiljna, pokazuje i to što su uklonili ‘titule supruga i žene‘ s profila na društvenim mrežama, a Gillian svog bivšeg nije ni spomenula kada je s pratiteljima podijelila fotografiju bebe Phoebe, "posljednjeg člana njezine male obitelji".

Samo nekoliko sati kasnije, Stuart je viđen s Leonnom, a Gillian to teško podnosi.

image

Stuart Hogg i Leonna Mayor

Instagram/Leonna Mayor/

"Gillian je slomljena srca. Koliko ta žena još mora propatiti? Posljednje što bi svaka novopečena mama željela vidjeti je da se otac njezine djece hvali svojom novom vezom po društvenim mrežama. Ona jednostavno ne može prestati razmišljati o tome kako joj je baš sad to priuštio", rekao je izvor, piše The Sun.

"U potpunosti je podržavala njegovu karijeru. Čim su se vratili u rodni grad sve je došlo na svoje mjesto. Nije mogla dalje", dodao je drugi izvor.

Iako nije poznato kako su se Stuart i Leonna upoznali, mještani tvrde da ih često vide kako zajedno jedu u pubu te tvrde da ju je on već upoznao sa svojim roditeljima. Budući da je i on ljubitelj jahanja, moguće da ih je upravo to spojilo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:36