KRAJ LJUBAVI

Bili su skladan par, a onda je supruga slavnog sportaša otkrila poruke na njegovom mobitelu. Sad se razvode

Danny se navodno već iselio iz njihova zajedničkog doma, a također su se prestali pratiti i na društvenim mrežama

Danny Cipriani i Victoria Rose

 Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Engleski profesionalni igrač ragbija Danny Cipriani (36) razvodi se od supruge Victorije Rose (42) nakon gotovo tri godine braka. Par, koji se vjenčao u travnju 2021. godine, djelovao je poprilično skladno sve do ovog ljeta, kad je Victoria otkrila određene poruke na suprugovom mobitelu.

Nakon što su počela šuškanja o njihovu razlazu, Danny je potvrdio da se razvode putem svog Instagram profila.

"Victoria i ja sjeli smo ovog vikenda i dogovorili se da se razvodima nakon četiri godine braka. Iako smo proveli predivno vrijeme skupa, također smo shvatili da smo krenuli svatko svojim putem i iako je ovo tužna vijest, ovo je također novo poglavlje za nas oboje u potrazi za vlastitom srećom. Victoriji i njezinoj djeci želim samo najbolje", napisao je Danny. No, ta se objava nije svidjela njegovoj bivšoj supruzi.

image

Danny Cipriani oglasio se na Instagramu

Instagram/Danny Cipriani/

"Nisam sigurna zašto je Danny imao potrebu objaviti na Instagramu svoj ljubavni status. Ne želim invaziju poruka i poziva. Mogu li zamoliti za malo privatnosti dok prolazim kroz ovo teško razdoblje", poručila je.

Daily Mail je ranije objavio da se par razišao nakon što je Victoria vidjela "poruke na njegovom mobitelu".

"Victoria je bila sve nesretnija tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Stvari su se pogoršale nakon što je vidjela određene poruke na njegovom mobitelu i to je dovelo do nekoliko burnih svađa te u konačnici do njihovog prekida. Oboje su shrvani zbog kraha njihova braka", rekao je izvor za Daily Mail.

Danny se navodno već iselio iz njihova zajedničkog doma u Kentu, a također su se prestali pratiti i na društvenim mrežama što je u današnje vrijeme, kad su celebrity parovi u pitanju, velika stvar ako njih pitate. 42-godišnja Victoria također je viđena u javnosti bez vjenčanog prstena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:26