NOVO LICE

Deppova ‘piratska budućnost‘ trenutno je na čekanju: Otkriveno tko bi mogao predvoditi ‘Pirate s Kariba‘

Prije dvije godine objavljeno je da je u pripremi šesti film s pretežno ženskom glumačkom postavom

Johnny Depp u Piratima s Kariba

 7e Art/disney Enterprises/Photo12/ AFP

Prošlo je gotovo pet godina otkako je novi film 'Pirati s Kariba' stigao u kina, a mnogi obožavatelji željni su još jednog. Prije dvije godine objavljeno je da je u pripremi šesti film s pretežno ženskom glumačkom postavom, koju predvodi Margot Robbie, no obožavatelji i dalje ustraju na tome da Johnny Depp nastavi sa svojom ulogom.

Obožavatelji su imali pomiješane osjećaje o mogućnosti da Margot Robbie bude dio filma. Dok se činilo da neki to podržavaju, drugi su tvrdili da se serija ne može nastaviti bez Deppa u glavnoj ulozi.

U pripremi dva scenarija

Oglasio se i producent Jerry Bruckheimer na tu temu. Iako je trenutno fokusiran na promociju filma 'Top Gun: Maverick', on također radi na nizu drugih projekata, a to uključuje i 'Pirate s Kariba' iz Disneyja.

U intervjuu za The Sunday Times, Bruckheimer je potvrdio da studio trenutno radi na dva scenarija, jedan s i jedan bez zvijezde 'Birds of Prey'. Na pitanje hoće li se Jack Sparrow vratiti za nastavak, producent je rekao kako u ovom trenutku neće, a kasnije će budućnost o tome odlučiti. Producent nije u potpunosti odbacio tu mogućnost, ali isto se tako čini da Depp trenutno ima većih problema.

Depp izjavio da ne želi ulogu

Tijekom trenutno aktivnog suđenja za klevetu između bivših supružnika Johnnyja Deppa i Amber Heard, puno se govorilo o Disneyjevom filmu. Depp je izjavio da ne želi ponoviti svoju slavnu ulogu, a također je otkrio da ima ideje kako završiti Sparrowovu priču.

Unatoč nedostatku osobnog interesa za povratak, obožavatelji nastavljaju kampanju za njegov povratak. Peticija potpore tom cilju skupila je više od 100.000 potpisa ranije ove godine, a sada ima novi život zahvaljujući ovom najnovijem pravnom slučaju. Bivši kolege glumci također su dali podršku glumcu, vjerujući da bi mu trebalo dopustiti da ponovi svoju ulogu nominiranu za Oscara.

Ne postoji način da se zna kada će javnost saznati više o bilo kojem od projekata 'Pirata s Kariba' koji su trenutno u razvoju. Iako bi mnogi obožavatelji voljeli vidjeti povratak Johnnyja Deppa, može se pretpostaviti da će mnogi biti zadovoljni saznanjem da Jerry Bruckheimer i njegov tim rade na načinima za nastavak pustolovne franšize.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:37