NOVA LJUBAV?

Cristiano Ronaldo krije vezu sa seksi pilotkinjom koja navija za Barcelonu?

 Instagram

Kako piše portugalski časopis Flash, razlog tajnih putovanja Cristiana Ronalda u Maroko je Alejandra Manriques, pilotkinja za koju pišu da je nova djevojka slavnog nogometaša.

Šuškanja o njihovoj vezi pojavila su se nakon zajedničkih fotografija koje je ova plavuša podijelila na Instagramu. Jednu je objavila prije tri mjeseca, a novija je stara tjedan dana. Par je pozirao na večeri s osmijehom do uha do uha, a mnogi su komentirali da izgledaju zbilja zaljubljeno.

Osim tih dviju fotografija ne postoji nikakva druga potvrda da je ovaj par u vezi. Čini se da Ronaldu ne smeta ni to što je, ako je suditi prema njezinim fotografijama na Instagramu, Alejandra velika obožavateljica Barcelone i Lionela Messija.

Zvijezdu Real Madrida krajem prošle godine se povezivalo s kickbokserom Badr Harijem, a glasine je dodatno potaknuo kolumnist i bloger Daniel Riol tijekom gostovanja u emisiji 'Touche pas a mon sport' kad je natuknuo da su dvojica sportaša više od prijatelja.

Ronaldo je početkom 2015. godine prekinuo petogodišnju vezu s manekenkom Irinom Shayk.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 00:57