PUTENA SUZY

'Blokirala me Messijeva ljubomorna djevojka! Ne znam zašto je tako nesigurna?'

Miss BumBum je dala sve od sebe, ali slavni Messi uopće ne trza
 Instagram

Vatrena obožavateljica Barcelone i naročito Lionela Messija kaže kako ju je zbog objavljivanja zamamnih fotografija na nogometaševom Instagram profilu blokirala njegova ljubomorna djevojka.

Putena Suzy Cortez, inače Miss BumBum 2015. (Miss 'najljepše guze') na ratnoj je nozi s Messijovom dragom, Antonellom Roccuzzo, otkako je njegov profil zatrpala sa svojim obnaženim fotografijama.

Suzy tvrdi da je pratila Messija na Instagramu, no tada ju je blokirala, kaže Suzy, ljubomorna Antonella. No Suzy kaže kako Messijeva djevojka zapravo nema razloga za brigu jer ona je samo velika obožavateljica Barcelone i ništa više.

Zavodljiva Suzy inače je poznata po čestim izlascima s nogometašima.

'Bila sam šokirana kad sam uočila da sam blokirana. Da mogu, poručila bih joj da ne mora brinuti zbog mene. Ja sam samo nogometni fan. Iznenađuje me da je tako nesigurna. Ma sve je to pretjerano', kaže Suzy.

'Na Instagramu pratim samo desetak ljudi i Messi je, slučajno, jedan od njih. Kad sam primijetila da sam blokirana, odmah sam znala da u pitanju može biti samo ljubomora. Pa njega prati 40 milijuna ljudi, zašto bi mene blokirao? A onda sam pogledala njezin profil i vidjela da me i tamo blokirala.'

Messi i Antonella poznaju se još od djetinjstva. Odrasli su u istom susjedstvu u Argentini, a od 2009. su i službeno zajedno i imaju dvoje djece.

Najbolji nogometaši svijeta su često na meti BumBum misica. I Massijev vječni rival Ronaldo imao je Miss BumBum obožavateljicu. Izvjesna Andressa Urach koja se također natjecala u izboru najljepše guze, opsjedala je Ronalda dok je on bio u vezi s Irinom Shayk.

Instagram

Suzy Cortez (Instagram)

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 05:20