BILA JE MALOLJETNA

Član Backstreet Boysa optužen da je silovao autističnu obožavateljicu: ‘Zarazila sam se i HPV-om‘

Ruth je podnijela tužbu s još tri anonimne žene koje su također tvrdile da ih je Carter seksualno napao

Nick Carter i Shannon ‘Shay‘ Ruth

 Profimedia/screenshot/facebook/

Nick Carter opovrgava strašne optužbe da je 2001. navodno silovao autističnu obožavateljicu dok je ona bila maloljetna, piše Page Six.

image

(dpa) - Singer Nick Carter of the ‘Backstreet Boys‘ performs solo during the ‘Charity 02‘ concert in Frankfurt, 10 November 2002. The proceeds from the concerts go to children suffering from cancer.,Image: 678118813, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: A3472 Frank May/DPA/Profimedia

A3472 Frank May/Dpa/Profimedia/A3472 Frank May/dpa/profimedia

- Ova tvrdnja o incidentu koji se navodno dogodio prije više od 20 godina ne samo da je pravno neutemeljena, već je i potpuno neistinita - rekao je Michael Holtz, odvjetnik 42-godišnjeg člana Backstreet Boysa.

image

Nick Carter

Ethan Miller/Afp

- Nažalost, gospođa Ruth već je nekoliko godina izmanipulirana da iznosi lažne tvrdnje o Nicku. Te su se tvrdnje tijekom vremena mijenjale više puta. Nikoga ne bi smio zavarati novinarski trik koji je orkestrirao oportunistički odvjetnik. Ove tvrdnje su neutemeljene, a ne sumnjamo da će i sudovi to brzo shvatiti - dodao je Holtz.

image

Miami Beach, FL 10-25-2002 Nick Carter attending the MTV Video Awards Latinamerica at the Jackie Gleaseon Theater in South Beach. Digital,Image: 426866601, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Adam Scull/Newscom/Profimedia

Adam Scull/Newscom/Profimedia/Adam Scull/newscom/profimedia

Shannon "Shay" Ruth u četvrtak je održala konferenciju za novinare na kojoj je optužila Cartera zbog navodnog seksualnog napada kad je imala samo 17 godina.

- Iako sam autistična i imam cerebralnu paralizu, vjerujem da ništa nije na moj život utjecalo više nego ono što je Nick Carter učinio i rekao - izjavila je 39-godišnjakinja sa suzama u očima. Ruth je rekla da ju je poznati pjevač silovao i nazvao "retardiranom kuč***" te joj je ostavio modrice na ruci.

Ruth je u četvrtak podnijela tužbu s još tri anonimne žene koje su također tvrdile da ih je Carter seksualno napao. Prema kopiji tužbe koju je dobio Page Six, pop zvijezda je navodno namamila Ruth u svoj autobus na turneji nakon koncerta u Tacomi. Tamo joj je ponudio piće crvene boje, za koje sada vjeruje da je bila mješavina alkohola i soka od brusnice.

image

Shannon ‘Shay‘ Ruth

Screenshot/facebook/

Carter je navodno svoju mladu obožavateljicu, koja je tada bila djevica, odveo u krevet u autobusu, gdje ju je nastavio seksualno zlostavljati. Ruth je također na konferenciji u četvrtak tvrdila da se nakon toga zarazila HPV-om.

- Samo zato što je Nick Carter slavna osoba, to ne znači da je amnestiran od svojih zločina - zaključila je navodno napadnuta žena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 14:14