VELIKA OBLJETNICA

Christina Aguilera proslavila 25. godišnjicu prvog albuma: Zapjevala svoj hit sa Sabrinom Carpenter, fanovi oduševljeni!

Sabrina je slavnoj pjevačici rekla zašto joj je ona najveći idol i zbog čega ju je inspirirala da se počne baviti glazbom

Christina Aguilera i Sabrina Carpenter

 Frederic J. Brown/Image Press Agency/Nurphoto/Afp

Glazbenica Christina Aguilera proslavila je 25. godišnjicu svog prvog albuma, a povodom toga je objavila video u kojem je uživo izvela neke od svojih najvećih hitova. Uz nju su zapjevali i prateći vokali, a pridružio im se i live bend. U videu su s Christinom zapjevale i zasvirale neke poznate zvijezde, a obožavatelje je posebno oduševio Aguilerin duet sa Sabrinom Carpenter, jednom od najvećih zvijezda današnjice.

Sabrina je obradila Christininu hit pjesmu "What a Girl Wants", a kasnije joj se u izvedbi pridružila i Aguilera. Dvije zvijezde sjedile su jedna pokraj druge, a Christina je s ponosom gledala u Sabrinu tijekom njezine izvedbe. Prije nego što su krenule pjevati su razgovarale, a Carpenter je otkrila koliki je pjevačica imala utjecaj na nju.

"Mislim da je prvi put kad sam čula tvoj glas bilo kad mi je mama pustila video u kojem ti pjevaš s osam godina. To je bila najinspirativnija stvar za mene kao mladu djevojčicu koja je htjela pjevati, ali je mislila da to ne može raditi u tim godinama", rekla je mlada pjevačica.

Osim Sabrine, Christini se pridružio i Machine Gun Kelly koji je na gitari odsvirao pjesmu "Genie in a Bottle".

Aguilerin prvi album, koji nosi njezino ime, izašao je 24. kolovoza 1999. godine. Album je završio na prvom mjestu Billboardove ljestvice 200 najvećih hitova, a tri pjesme s albuma su završile na ljestvici Billboard Hot 100.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2024 08:14