DRASTIČNA PROMJENA

Christina Aguilera izgleda neprepoznatljivo: ‘Nikada do sada nije bila ovoliko mršava...‘

Novi video pjevačice obišao je društvene mreže i zabrinuo obožavatelje

Christina Aguilera

 Rb/Instar Images/Profimedia/Rb/instar Images/profimedia

Pjevačica Christina Aguilera drastično je smršavjela pa je posljednji njezin video obišao društvene mreže i uznemirio obožavatelje. Neki smatraju da pjevačica nikada nije bila mršavija, a drugi pretpostavljaju da je koristila Ozempic te išla na facelifting, prenosi Daily Mail.

Aguilera je snimljena u Barry‘s Bootcampu gdje je došla radi suradnje i proslave 25. godišnjice njezina istoimenog debitantskog albuma. Za tu je prigodu pjevačica odjenula crni, pripijeni kombinezon i čizme do koljena, modnu kombinaciju koja je istaknula njezinu vitku figuru.

"Ozempic nije ono što cura želi ili što cura treba", napisao je jedan korisnik X-a koristeći referencu na njezinu pjesmu "What A Girl Wants". "Definitivno Ozempic", "Ovo je ludo", "Izgleda bolesno", "Ovo nije njezina stara kilaža. Mislim da je trenutno mršavija nego ikad. Pogledajte joj ruke", pisali su jedni na X-u, dok su je drugi branili.

"Cijela priča o Christini Aguileri i njezinom tijelu je stvarno odvratna. Christina je oduvijek bila mršava, kao tinejdžerica je bila prirodno mršava. Njezino je tijelo fluktuiralo tijekom godina, kao što je to slučaj kada netko postane stariji i ima djecu. Ozempic ili ne. Izgleda nevjerojatno. Ostavite je na miru", stala je u obranu jedna obožavateljica.

Inače, pjevačica je ranije rekla da je u glazbenoj industriji bila suočena sa zahtjevima kako treba izgledati. "Kad si tinejdžer imaš sasvim drugačije tijelo nego kad si u 20-ima. Onda su mi ljudi iz industrije rekli: ‘Sviđalo im se tvoje tijelo i kakva si bila kao mršava tinejdžerica‘", prenosi Daily Mail da je priznala pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:38