ZABRINULA FANOVE

Celine Dion nedavno otkazala sve koncerte, a sada joj je zdravstveno stanje još gore: ‘Ne može ni hodati‘

Celine Dion pati od ozbiljnih grčeva u mišićima zbog kojih joj je nemoguće nastupati

Celine Dion

 Philippe Lopez/AFP

Usporedno s objavom da će film "Aline" redateljice Valérie Lemercier, inspiriran životom Celine Dion, biti pušten u francuska kina 10. studenog, slavna pjevačica je objavila kako je prisiljena otkazati seriju koncerata zakazanih za siječanj u Las Vegasu.

Naime, Celine Dion pati od ozbiljnih grčeva u mišićima zbog kojih joj je nemoguće nastupati. Još je 19. listopada na svom Instagramu napisala: "Srce mi je slomljeno zbog ove situacije. Moj tim i ja radili smo na novom showu osam mjeseci i ne biti u mogućnosti popeti se na pozornicu u studenom je neizrecivo tužno", otkrila je 53-godišnja Dion usput se ispričavši što je razočarala sve obožavatelje koji su planirali doći u Las Vegas i poruku završila objašnjenjem kako se mora brinuti o svom zdravlju da bi se što prije oporavila.

Od te objave, fanovi slavne pjevačice neprestano su joj slali poruke podrške na društvenim mrežama i iskazivali svoju zabrinutost koja se, prema riječima rodbine Celine Dion, pokazala opravdanom. Naime, glazbenica ne može uopće ustati iz kreveta, pomaknuti se niti hodati. Pati od jakih bolova u nogama i stopalima koji su je paralizirali, otkrio je izvir blizak pjevačici. Ista osoba je kazala kako je Celine Dion jako slaba i teško se može brinuti za svoje dvoje 11-godišnje djece, Eddyja i Nelsona. Jako je smršavila, a ukoliko joj se stanje ne popravi, mogla bi izbivati od posla još mjesecima, a možda i godinu. Za glazbenu zvijezdu je to veliko iskušenje, ali okružena je obitelji koja je podržava.

image

Mandatory Credit: Photo by Georgia Taylor/Shutterstock (10715520x)
Celine Dion
Celine Dion in concert at Barclaycard presents British Summer Time Hyde Park in London, UK - 05 Jul 2019

Georgia Taylor/shutterstock

No, ovo nije prvi put da je kanadska pjevačica izazvala brigu javnosti, posebno zbog svoje ekstremne mršavosti. Iako to nije ništa novo, čini se da je sad prešla tu tanku liniju. Otkazani su svi njezini koncerti u Resort World Theatreu koji su trebali krenuti u studenom i trajati čitavu veljaču. A tada će se tek vidjeti što će biti s njezinom turnejom "Courage Tour", nazvanom po posljednjem albumu, a koja je prekinuta zbog pandemije.

Od tog trena, Celine Dion obožavatelje je obavještavala o svakom svom potezu, no otkako su u javnost izašle informacije o konstantnim grčevima u mišićima zbog kojih se ne može vratiti na pozornicu, unatoč višemjesečnim pripremama za novi show, špekulacija o njenom stanju je sve više. Glasine o njezinoj bolesti i mršavosti, koju neki smatraju preekstremnom, sve su češće.

Otkad je u javnost puštena službena izjava u kojoj s puno boli javlja kako je prisiljena otkazati koncerte, niti jedna nova fotografija pjevačice nije se pojavila, a na njezinim društvenim mrežama uglavnom se vrte stare slike, a obožavatelji zahtijevaju više informacija o njezinom pravom zdravstvenom stanju, a koje nisu temeljene na senzacionalističkim napisima u medijima. Uz to, njezina sestra Claudette Dion pokušala je stišati glasine o opasnom stanju pjevačice objašnjavajući kako je to sve posljedica predmenopauze i hormonalnih promjena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:00