FATALNA SAMANTHA

Čak tri glumice mijenjat će jednu legendarnu Kim Cattrall u ‘Seks i gradu‘, fanovi su razočarani

Autori najavljuju pomak prema inkluzivnosti, koji fanovima ove popularne televizijske serije i nije baš dobro sjeo...
Kim Cattrall kao Samantha Jones
 Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia

Samanthu Jones nije lako nadomjestiti. Umjesto čuvene Kim Cattrall (64), famozna klika iz serije "Seks i grad" dobit će čak tri nove članice.

Naime, nastavak kultne serije pronašao je zamjenu za najkontroverzniji lik u "Seksu i gradu". Čak su tri nova lika potrebna da bi se nadoknadila Samantha Jones u kultnom hitu, a sve tri žene su "obojane boje kože", kako navodi New York Post.

Autori najavljuju pomak prema inkluzivnosti, budući da potpuno bijela skupina prijateljica nema puno smisla u New Yorku 2020-ih. Prethodno je objavljeno da će i pisci nastavka također biti raznoliki.

Malo je reći da su fanovi šokirani ovom odlukom. Većina je zaključila da se bez Samanthe uopće ni ne isplati gledati nove epizode serije.

image
Supplied By Lmk/Ipa/Ipa/Profimedia

Nova sezona, novo poglavlje u 10 epizoda pod nazivom "And just like that...", počet će se snimati krajem proljeća u okrilju HBO Max-a. Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) i Cynthia Nixon (Miranda) ponovit će uloge, a uz to će biti izvršne producentice serije. Kim Cattrall je u dugogodišnjoj svađi s kolegicama tako da za nju nastavak snimanja nije dolazio u obzir.

Najavljeno je da će gledatelji pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte na njihovu putovanju od složene realnosti života i prijateljstva u njihovim 30-ima do još složenije realnosti života i prijateljstva u njihovim 50-ima.

image
Capital Pictures/Film Stills/Profimedia

Michael Patrick King, koji je dobio nagradu Emmy za režiju serije te pisao i režirao dva filma "Seks i grad", šef je cijelog projekta, no nema njezina autora, Darrena Stara. On ima veliki ugovor s Viacom CBS-om, a čak i da nije tako, Star već godinama, kad god ga o tome pitaju, odgovara da se nema namjeru vraćati "Seksu i gradu".

Serija se snimala u šest sezona i ima 94 epizode. Dobila je 50 nominacija za Emmyja, a osvojila ih je sedam. Od 24 nominacije, osvojila je osam Zlatnih globusa. Još 2007. bila je na listi 100 najboljih TV serija svih vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:27