BEZ SAMANTHE

Glavne junakinje ‘Seksa i grada‘ zajedno nakon 11 godina: ‘Što je napravila s licem? Izgleda užasno!‘

Miranda više nije jarko crvena, Carry ima dobro vidljive bore oko očiju, a Charlotte ih je pokušala izgladiti botoksom

 
 Vince Bucci/AFP

Glumica Sarah Jessica Parker (56) koja u planetarno popularnoj seriji Sex i Grad glumi Carry, podijelila je na Instagramu fotografiju sa svojim kolegicama, Cynthijom Nixon (55), odnosno Mirandom te Kristin Davis (56) koja utjelovljuje Charlotte.

Na zajedničkoj fotografiji nije bila Kim Cattrall, odnosno Samantha, koja neće glumiti s njima ni u dugoočekivanom novom poglavlju popularne serije koje se u 10 epizoda pod nazivom 'And just like that...' snima u okrilju HBO Max-a.

- Ponovno zajedno. Uz sve stare kolege, ali i najnovije članove glumačke ekipe. Poput sladoleda - napisala je Jessica Parker uz objavljenu fotografiju koja je snimljena u New Yorku.

Fanovi su bili oduševljeni, ipak mnogi su komentirali kako im jako nedostaje Samantha i kako više 'to nije to'.

Od posljednjeg snimanja prošlo je 11 godina, a fotografija prikazuje koliko su se glumice otada promijenile: Miranda više nije jarko crvena, Carry ima dobro vidljive bore oko očiju, a Charlotte ih je pokušala izgladiti botoksom - toliko da neki komentiraju kako izgleda neprepoznatljivo.

'Što si je napravila s licem?', 'Izgleda užasno!', 'Ona je lijepa žena, ne treba joj toliko botoksa', 'Izgleda neprepoznatljivo', komentirali su brojni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:14