KRAH LJUBAVI

Britney Spears se razvodi nakon godinu dana braka: ‘Prevarila ga je! A on joj sad prijeti da će sve objaviti...‘

Ubrzo nakon što je vijest procurila u javnost, poznata pjevačica viđena je bez prstena

Britney Spears i Sam Asghari 

 B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Činilo se da su savršen par: 2016. godine Britney Spears (41) i Sam Asghari (29) počeli su izlaziti nakon što je on uspio dobiti ulogu u jednom od njezinih glazbenih spotova. Godine 2021. uslijedile su dugo očekivane zaruke, a godinu dana kasnije i vjenčanje.

Ali sada, nakon velike svađe između njih dvoje, izgleda da je među njima gotovo, kako izvještava američki portal TMZ. Mediji pišu da se slavni par razvodi nakon samo 14 mjeseci braka. Ubrzo nakon što je vijest procurila u javnost, poznata pjevačica viđena je bez prstena.

Sam Asghari navodno prijeti da će objaviti ‘iznimno neugodne‘ informacije o Britney Spears ako ona ne pristane ponovno pregovarati o njihovom predbračnom ugovoru.

Prema izvješću, postoje optužbe da je Britney prevarila muža. Upućeni bliski paru kažu da se Sam Asghari suočio sa suprugom zbog toga što ga je prevarila prije tjedan dana.

Tvrdi se da se Sam već iselio iz njihove kuće i potražio novi smještaj. Prema insajderu, "samo je pitanje vremena kada će Sam podnijeti zahtjev za razvod".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:02