NEPREPOZNATLJIV

Bezubi iranski migrant s viškom kilograma: Pogledajte kako je Britneyin muž izgledao prije nego što ju je upoznao!

Bivši suprug Britney Spears, iranski je imigrant koji je radio tri posla kako bi preživio, a zbog toga je njegovao nezdrave navike

Sam Asghari

 Sthanlee Mirador/Ddp Usa/Profimedia/

Sam Asghari dospio je na medijske naslovnice ovog tjedna nakon što je procurila vijest o njegovu razvodu od pop pjevačice Britney Spears, i to samo 14 mjeseci nakon što su se vjenčali.

Mišićavi Sam privukao je pažnju svojim atraktivnim izgledom, no njegov život prije susreta sa zvijezdom bio je drastično drugačiji.

Iranski imigrant preselio se 2006. u SAD kao 12-godišnjak sa svojim ocem, ostavivši za sobom majku i tri sestre.

image

Sam Asghari - transformacija

Instagram/Profimedia/

Počeo je kao obećavajući igrač nogometa na sveučilištu, ali nakon što je isključen iz momčadi bio je prisiljen drastično promijeniti smjer.

Sam je umjesto toga upisao studij kaznenog pravosuđa, ali je bio prisiljen prihvatiti tri posla kako bi mogao sve isfinancirati. Sam je otkrio da je zbog toga spavao samo četiri do pet sati noću i počeo je ‘pod stresom jesti‘ nezdravu hranu kako bi mogao izdržati taj naporni tempo. Na kraju je dostigao težinu od 130 kilograma i počeo patiti od depresije.

Međutim, Sam je odlučio drastično promijeniti svoj život te je u roku od šest mjeseci izgubio svoj život i u roku od šest mjeseci izgubio je više od 45 kilograma zahvaljujući napornom režimu vježbanja i prehrane.

"Jeo sam Doritose za doručak, junk food, šećer, slatkiše, nisam unosio proteine, jeo sam puno ugljikohidrata i pio zaslađena gazirana pića. Moja prehrana bila je krajnje užasna. Kombinacija stresa i straha da ne idem nikamo sa svojim život izazvala mi je depresiju", priznao je u jednom intervjuu za Men‘s Health.

No 2013. odlučio je preokrenuti svoj život. Prijavio se na tečaj pametne prehrane i počeo vježbati. Postao je nevjerojatno strog u svojim rutinama vježbanja i prehrane, čak si je i ograničio budžet za hranu kako ne bi pretjerivao s poslasticama.

"Dozvolio sam si samo 50 dolara tjedno za hranu. Nisam jeo iz zadovoljstva. Jeo sam samo da bih se prehranio i preživio", ispričao je. Počeo je raditi i kao osobni trener te je znao unositi u organizam 1500 kalorija dnevno, a zatim bi u teretani sagorio njih 4000.

Osim gubitka kilograma, Sam je također popravio zube ugradnjom implantata, a njegov novi blistavi osmijeh otvorio mu je niz glumačkih i manekenskih angažmana koji su na kraju doveli do toga da je upoznao i slavnu pjevačicu. Godine 2016. dobio je angažman u Britneynom ‘Slumber Partyju‘ i tad je njihova romansa procvjetala.

U studenom 2016., istog mjeseca kad je videospot za ‘Slumber Party‘ ugledao svjetlo dana, pojavio se na Instagramu dr. Kama Kamangara, stomatologa iz L.A.-a. Stomatolog je također otkrio da su mladoj zvijezdi ugrađeni implantati koji mogu koštati od 5800 dolara po zubu te krunice koje koštaju do 2500 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:45