DRUGI ŽIVOT

Britney Spears otvoreno nakon burnog razvoda od Sama Ashgarija: ‘Tako je čudno biti sama‘

Bivši osobni trener podnio je zahtjev za razvod od 42-godišnje glazbenice u kolovozu nakon godinu dana braka

Britney Spears

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Britney Spears je progovorila o svom samačkom životu gotovo četiri mjeseca nakon što je otuđeni suprug Sam Asghari podnio zahtjev za razvod, piše Page Six.

- Tako je čudno biti sama... Imala sam puno vremena da se stvarno osvrnem na prošlost i sagledam sve dobre i loše strane - napisala je pjevačica u dugačkoj objavi podijeljenoj u nedjelju na Instagramu.

image

Britney i Sam, 2022.

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

- Shvatila sam da uopće ne mislim sama o sebi na lijep način... Lako me izmanipulirati. No, definitivno sve to mijenjam - napisala je. Spears, koja je bila s 29-godišnjim Asgharijem sedam godina, dodala je da joj je kao slobodnoj ženi "iskreno dosadno raditi iste stvari svaki dan".

image

Vjenčanje Britney i Sama

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Ipak, istaknula je da je ponosna na život koji živi danas.

- Način na koji živim svoj život je moj izbor - nastavila je, dodajući da joj se previše ljudi miješalo u život. Doduše, tvrdi da je u redu biti "sebičan" i uživati ​​u životu, što i sama naziva "nevjerojatnim".

image

Britney Spears

Walter/Bestimage/Profimedia/Walter/bestimage/profimedia

Podsjetimo, bivši osobni trener podnio je zahtjev za razvod od 42-godišnje glazbenice u kolovozu nakon godinu dana braka, a kao službeni datum njihovog rastanka naveden je 28. srpnja. Prijava je uslijedila usred optužbi da je Spears bila "nevjerna i nasilna". Naime, u to je vrijeme Asghari navodno tvrdio prijateljima da mu je pjevačica ozlijedila oko tijekom jedne od njihovih svađa. Prema TMZ-u, prekretnica u odnosu, odnosno, ključni događaj koji je doveo do njihovog razvoda odnosio se na optužbe da ga je Spears varala s jednim od svojih kućepazitelja i tražila od drugog člana osoblja da je snimi golu.

Iako tvrdnje o varanju nikada nisu potvrđene, Page Six je dva mjeseca nakon njihovog rastanka saznao da Spears hoda s Paulom Richardom Solizom - njezinim kućnim pomoćnikom s kriminalnom prošlošću. Pop zvijezda je Soliza angažirala 2022. da “čisti toalete, briše podove i skuplja smeće”. Njih su dvoje viđeni u više zajedničkih izlazaka u tjednima nakon njezina prekida s Asgharijem, no posljednjih mjeseci nisu fotografirani zajedno.

image

Britney Spears u kolovozu 2023.

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Kako je Jutarnji već i ranije pisao, Ashgari je uz Britney bio od 2016. godine, kada su se upoznali na snimanju spota za "Slumber Party". Prvih godinu dana vezu su držali u tajnosti, jer je Spears u to vrijeme još bila pod očevim skrbništvom. Vjenčali su se u rujnu 2021. godine, nakon pet godina veze. Britney je napokon bila slobodna od očeva nadzora i činilo se da joj napokon dolaze bolji dani, da će konačno imati mira, pa možda čak i razmišljati o povratku glazbi. Doduše, nije bilo tako - problemi su se nizali, a glasine o nevoljama u braku pojavile su se još u svibnju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:51