SAM ASGHARI

Žestoka transformacija bivšeg muža Britney Spears nakon razvoda, izgubio oko 20 kg: ‘Ovo nije osveta, već samoljublje‘

Asghari se udružio s PETA-om kako bi potaknuo ljude da ih udome iz lokalnih skloništa

Sam Asghari i Britney Spears bili su zajedno od 2017. godine

 Profimedia/

Sam Asghari otkrio je da je prošao kroz itekakvu "transformaciju" nakon rastave od Britney Spears. Prema Page Sixu, bivši muž slavne pjevačice tvrdi kako je u proteklih pet mjeseci izgubio 15 do 20 kilograma, a prema fotografijama do kojih je spomenuti portal došao, Asghari izgleda mršavije no ikad.

- Ponekad kada se nađete u situaciji da niste toliko koncentrirani na sebe, može vam biti teško primijetiti vaše tjelesne promjene koje svi ostali primjećuju - rekao je Asghari, koji je podnio zahtjev za razvod slavne glazbenice u kolovozu. Dodao je kako je nedavno prošao kroz "duhovni" i energetski pomak".

- Imam više vremena za sebe i više se fokusiram na sebe - objasnio je i nastavio kako je biti sam stvarno dobra prilika da se pojedinac usredotoči na sebe.

Asghari je dodao da, iako je transformacija uslijedila nakon njegovog spornog razlaza s pop zvijezdom, to "nije nužno proizašlo iz osvete, već iz samoljublja".

- Ponekad se previše usredotočite na sebe - rekao je, dodajući da je "ljubav prema sebi nešto što bi svatko trebao prakticirati".

Unatoč tome što je pokazao svoju ubojitu tjelesnu građu na fotografiji bez majice za najnoviju PETA-inu kampanju za udomljavanje životinja, 29-godišnji Asghari ne planira pokazivati ​​svoje novo tijelo "nijednom novom romantičnom partneru".

- Trenutačno sam usredotočen na posao. Definitivno se neću uskoro pridružiti nijednoj aplikaciji za upoznavanje. To je sigurno - istaknuo je.

image

Sam Asghari i Britney Spears

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Podsjetimo, Asghari i Spears, koji su počeli hodati 2017. godine, upoznali su se na snimanju spota za "Slumber Party". Prije nego što su prekinuli, u braku su bili godinu dana. Iako ovi bivši ljubavnici nisu javno otkrili zašto su se razišli, u to se vrijeme šuškalo da su nevjera i zlostavljanje imali veze s njihovom rastavom.

Nakon rastave, Asghari i 42-godišnja Spears vodili su bitku za skrbništvo nad kućnim ljubimcem koja je završila tako što je pjevačica zadržala četiri njihova psića, dok je Asghariju dodijeljen njihov doberman, Portia. U to vrijeme, Spears je mogla držati svog australskog ovčara po imenu Sawyer, yorkieja po imenu Hannah i još dva manja psa.

image

Sam Asghari

Phillip Faraone/Getty Images Via Afp

Otkako je podijelio skrbništvo nad svojim štencima, Asghari se udružio s PETA-om kako bi potaknuo ljude da ih udome iz lokalnih skloništa.

- Uvijek udomljuj, nikad ne kupuj - tvrdi Asghari u sklopu kampanje.

- Broj životinja bez doma je na vrhuncu, a kupnja pasa samo pogoršava situaciju. Moramo prestati podržavati trgovine kućnim ljubimcima i uzgajivače i početi udomljavati iz skloništa ili spasilačkih grupa - stoji u njegovoj objavi vezanoj uz PETA-u.

Podsjetimo, Asghari i Britney prvih su godinu dana vezu držali u tajnosti, jer je Spears u to vrijeme još bila pod očevim skrbništvom. Vjenčali su se u rujnu 2021. godine, nakon pet godina veze. Britney je napokon bila slobodna od očeva nadzora i činilo se da joj napokon dolaze bolji dani, da će konačno imati mira, pa možda čak i razmišljati o povratku glazbi. Doduše, nije bilo tako - problemi su se nizali, a glasine o nevoljama u braku pojavile su se još u svibnju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 02:03