ISTINA I LAŽI

Britney priznala da joj je slomljeno srce zbog djece, bivši: ‘Sin i ja nismo rekli da je ovisna o kristalnom methu‘

Kevin Federline tvrdi da je novinarka izmislila njegove izjave u tekstu koji govori da će Britney završiti kao Amy Winehouse


Britney Spears i Kevin Federline 2004. godine

 -/Backgrid Usa/Profimedia/-/backgrid Usa/profimedia

Britney Spears (41) u središtu je nove drame čiji se prvi čin odigrao u nedjelju. Ona je optužila sina Prestona (17) i bivšeg supruga Kevina Federlinea (45) da "izmišljaju gadosti" nakon što su njih dvojica rekli kako pjevačica ponovno uzima droge te da je ovisna o zloglasnom kristalnom metamfetaminu ili kristalnom methu, "najopasnijoj drogi na svijetu". Pjevačica se javila nakon što su je oni javno pozvali da potraži pomoć "prije nego bude kasno", prije no što "završi kao Amy Winehouse". Barem se tako čini prema intervjuima koje su tijekom vikenda objavili britanski Mail On Sunday i The Sun, a čija je autorica Daphne Barak. Barak je poznata po svojim razgovorima sa slavnim osobama, te knjigama o Amy Winehouse, Donaldu Trumpu i princezi Diani.

Zaplet se dogodio brzo: Federline je prozvao Barak tvrdeći da je izmislila njegove izjave, te da su ona i njezin suradnik Erbil Gunasti, koji nije potpisan kao autor, lagali u "uznemirujućem tekstu". Pritom su, kako je rekao za TMZ, "traumatizirali njihovu maloljetnu djecu".

Bivši plesač (45) je, prema intervjuu s Barak, rekao kako je zabrinut za zdravlje pjevačice, dok su Preston i mlađi sin Jayden (16), rekli kako ne žele provoditi vrijeme u domu njihove majke nakon što su vidjeli kako se na imanje doprema droga.

Barak je napisala kako joj je Federline rekao da svaki put kada telefon zazvoni, on strahuje da će čuti strašne vijesti.

- Ne želim da se moji sinovi jednog jutra probude i čuju da se majka predozirala - navodno je rekao.

Britney u podužoj objavi na Instagramu tvrdi kako optužbe nemaju smisla.

- To što ljudi tvrde stvari koje nisu istinite je tako tužno... Možda to i nisu rekli, jer po meni nema smisla da to govore. - napisala je pjevačica - Preston koji kaže "ona nas mora saslušati prije nego što bude prekasno" ... Sjećaš li svakog posjeta mojoj kući kada si otišao u svoju sobu i zaključao vrata? Vas dečke nikad nisam viđala... Jayden je svirao klavir i zajedno smo stvarali glazbu... Ali nakon onoga dana kad sam mu rekla da vas želim više viđati, više niste dolazili.

image

Kevin Federline

Gage Skidmore/Zuma Press/Profimedia/Gage Skidmore/zuma Press/profimedia

Rekla je i kako je tužna jer se trudila za Prestona učiniti sve "da mu bude lijepo", no njemu nikad nije bilo dovoljno dobro.

- Dakle, govorite tako ružne stvari meni iza leđa i to mi slama srce - napisala je i dodala kako je tužno što se svi prave kao da je u redu izmišljati laži o njoj.

- Zašto mi govore da moram šutjeti i biti iznad svega toga kada svi padnu tako nisko? - objavila je te rekla da se nada da njezini sinovi nisu rekli ono što je objavljeno.

Federline je u izjavi za TMZ rekao kako su on i sinovi "pustili Daphne i Billa u svoj dom jer su im vjerovali, no povjerenje su izgubili" te su prekinuli sve kontakte još u ožujku zbog niza razloga. Nije precizirao koji su to razlozi. Tvrdi i kako ga je Barak maltretirala.

- Vrlo je uznemirujuće što ona nastavlja uznemiravati našu obitelj iako smo je više puta zamolili da nas ostavi na miru - rekao je.

Bivši suprug princeze popa kazao je da je njegova obitelj nekoliko puta razgovarala s Barak i Gunastijem.

- To je učinjeno s puno poštovanja, s ljubavlju i suosjećanjem prema Britney i obitelji Spears. Njezine (Barakine) laži i pokušaji iskorištavanja maloljetnika mamac su za klikove i još jedan odbojan primjer koji ukazuje do kojeg je dna potonuo dio današnjeg novinarstva - ispričao je za TMZ, ali nije precizirao što su točno "laži".

Javio se i odvjetnik Britney Spears, Mathew Rosengart.

- Sam Kevin Federline sada je priznao neistinitost priče, tvrdeći da sadrži ‘izmišljotine‘ i ‘laži‘ o Britney. Osim iskorištavanja i iznošenja lažnih tvrdnji o Britney, posebno u vezi s kristalnim methom, ‘priča‘ također iskorištava njezinu malodobnu djecu, što je preko svake granice - izjavio je Rosengart - Autorica je više puta pokušavala kontaktirati Britney pod lažnim izgovorima, koristeći njezinu djecu kao mamac, što je nečuveno. To je bilo loše i loše ‘novinarstvo‘ čak i u današnjoj eri clickbait novinarstva.

Od studenog 2021. godine, kada je, nakon 13 godina sudskim putom uspjela vratiti kontrolu nad svojim životom i kada je ukinuto skrbništvo njezina oca Jamieja, Spears je na društvenim mrežama objavila gomilu emotivnih poruka, ponekad bizarnih, često gotovo gola. Te su poruke samo potpirivale priče da ima ozbiljnih mentalnih problema. Svoje profile na društvenim mrežama svako malo obriše pa se vrati, a živi pod stalnom prismotrom paparazza. S članovima svoje obitelji još uvijek nije u kontaktu, iako je nedavno objavila da je na putu pomirenja s majkom Lynne. Pisalo se i kako je njezin suprug Sam Ashgari maltretira i pokušava je odvojiti od svijeta, kako je njihov brak - nedavno su proslavili prvu godišnjicu - u krizi. U tom moru priča nemoguće je reći što je istina, što laž. Osim nepobitne činjenice da talentirana pjevačica ima nesretan život.

image

Britney sa sinovima Prestonom i Jaydenom 2009. godine

Cwny/Backgrid Usa/Profimedia/Cwny/backgrid Usa/profimedia

Sinove nije vidjela više od godine dana, a Federline je prije nekog vremena objavio da se planira s njima preseliti na Havaje. O tome je obavijestio i njezinog odvjetnika, te je bio spreman ići na sud ako ona bude radila probleme. No, nije ih bilo - Federline ima puno skrbništvo nad sinovima, a Britney nije poduzela nikakve pravne korake.

Nova, ružna i tužna priča, možda će utjecati na tu odluku. Ona je, nekoliko sati nakon objave o tuzi i razočaranju, objavila kratki video snimljen prije dva mjeseca, u kojem pleše odjevena u donji dio kupaćeg kostima i majicu, a u postu govori o tome kako joj nedostaje gomila njezine najdraže odjeće bez koje je ostala kada joj je na putovanju izgubljena prtljaga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 19:41