DRUŠTVENI ŽIVOT

Sam Asghari dane čekanja službenog kraja braka s Britney provodi šetajući crvenim tepihom u elegantnom izdanju

Bivši model i fitness trener bio je na dodjeli nagrade Daytime Beauty, koju je i sam dobio prije četiri godine

Sam Asghari

 Admedia, Inc/Ddp Usa/Profimedia/Admedia, Inc/ddp Usa/profimedia

Dane čekanja službenog kraja braka s Britney Spears, bivši model i fitness trener Sam Asghari počeo je kratiti aktivnim društvenim životom. Vratio se na crveni tepih, u elegantnom izdanju, i nasmijan pozirao fotoreporterima u crnom odijelu s metalnim gumbima, bijelim tenisicama i savršeno uređene brade.

image

Sam Asghari

Robin Marshall/Shutterstock Editorial/Profimedia/Robin Marshall/shutterstock Editorial/profimedia

Bio je jedan od uzvanika na petoj dodjeli Daytime Beauty Awards u Los Angelesu. Nagrade je utemeljila poduzetnica i novinarka Michele Elyzabeth, a dodjeljuju se za "znanost iza ljepote", profesionalcima koji se bave medicinom, fitnesom, wellnessom, njegom kože, frizerima, poduzetnicima u području istraživanja i proizvodnje kanabisa te inovatorima u ljepoti, a redovito okupljaju velike i male zvijezde showbiza. Ashgari je jedan od bivših dobitnika - 2019. godine dobio je nagradu za iznimna postignuća u području fitnessa.

Pozirajući na ovoj dodjeli, pokazao je vještine koje je stekao radeći kao model u mlađim danima, kada su njegove fotografije objavljivali razni magazini kao što su GQ i Men‘s Health.

Osim što se posljednjih dana odlučio pozabaviti svojim društvenim životom, Asghari je odlučio stati u obranu bivše supruge. Naime, sin bivšeg američkog predsjednika Trumpa, Donald Trump Jr., pokušao je pop-princezu iskoristiti za, valjda, stjecanje političkih bodova - objavio je na Instagramu dvije fotografije Britney, jednu iz vremena vrhunca njezine karijere i jednu s njezinog Instagram profila u vrijeme njezine borbe za oslobođenje od skrbništva na kojoj izgleda poprilično rastrojeno. Prva fotografija nosi naslov - Amerika za vrijeme Trumpa, druga Amerika za vrijeme Bidena, a u komentaru je Trump napisao samo "Yup".

Sam Ashgari reagirao je rečenicom: "Nije u redu biti zlostavljač". To je prvi put da je on javno stao u obranu od bivše supruge, nakon njihov burnog razdvajanja u kolovozu. Učinio je ono što je činio i cijelo vrijeme tijekom njihove veze i jednogodišnjeg braka.

- Smatram da je apsolutno odvratno što su ljudi koji su bili u njezinom životu kada nije imala svoj glas, izašli i ispričali njezinu priču kao da je njihova - kritizirao je dokumentarac koji je TMZ napravo o Britney - To je bilo doista odvratno.

Vijesti o njihovu razvodu pojavile su se sredinom kolovoza kada je netko ispričao TMZ-u da su se žestoko posvađali oko navodnih (njezinih) izvanbračnih afera, nakon čega je Ashgari iselio iz njihova zajedničkog doma. Uskoro je potvrđeno da su počeli živjeti razdvojeno tri tjedna ranije i da je on predao papire za razvod. Spominjali su se i njezini fizički napadi na njega, te stalne svađe. Ashgari je, 18. kolovoza na Instagramu objavio kako su "nakon šest godina ljubavi i posvećenosti jedno drugome" on i njegova supruga odlučili "završiti naše zajedničko putovanje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:17