UŽIVALI NA KONCERTU

Brad Pitt ljubi friško razvedenu ljepoticu? Nije ni Emily, ni Nicole nego - 29-godišnja fatalna Ines!

58-godišnji Brad i 29-godišnja Ines viđeni su u nedjelju na Bonovom koncertu u Los Angelesu

Brad Pitt

 Spp Sport Press Photo./Alamy/Alamy/Profimedia

Čini se da holivudski glumac Brad Pitt ima novu ženu u svom životu. Kako doznaje Daily Mail, glumačka zvijezda viđena je u društvu bivše supruge američkog glumca Paula Wesleyja, a djelovali su poprilično prisno.

58-godišnji Brad i 29-godišnja Ines de Ramon viđeni su u nedjelju na Bonovom koncertu u Los Angelesu, a glumac ju je pritom držao za ramena i privlačio bliže sebi dok su razgovarali s prijateljima Cindy Crawford i njezinim suprugom Randeom Gerberom, Seanom Pennom i Vivijem Nevom.

Odjeven u casual traperice, sivu jaknu i šešir, Brad je djelovao vrlo opušteno te se čini da mu je Inesino društvo itekako odgovaralo. Ines, koja je inače dizajnerica nakita, pojavila se u kožnatim hlačama, košulji i s upečatljivom žutom Hermes torbicom. Nakon koncerta, Brad se odvezao u svom Tesla automobilu, a de Ramon je koncert napustila u pratnji njegova tjelohranitelja.

Ines i njezin bivši suprug u rujnu ove godine objavili su da se razvode nakon gotovo tri godine braka. "Odluka o razvodu je zajednička i dogodila se prije pet mjeseci", rekao je ranije predstavnik slavnog para za People i dodao da više ne žive zajedno. Njih su dvoje svoju vezu započeli 2018., a godinu dana kasnije su se i vjenčali u krugu obitelji i prijatelja. Iako se za zvijezdu serije ‘Vampire Diaries‘ ranije pisalo da je već počeo vezu s 22-godišnjim modelom Natalie Kuckenburg, Ines de Ramon se do sada nije povezivalo ni s jednim drugim muškarcem.

image

Paul Wesley i Ines De Ramon

Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Profimedia

Podsjetimo, Pitta su ranije strani mediji povezivali s 27-godišnjom njemačkom manekenkom Nicole Poturalski te jednom od najpopularnijih manekenki Emily Ratajkowski, koja je također nedavno objavila da se razvodi od supruga koji ju je navodno varao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 07:40