ZAGRLJENI I OPUŠTENI

Ovaj osmijeh mu nitko ne može skinuti s lica: Pitt proslavio rođendan u društvu 30 godina mlađe, fatalne Ines

Pitt i 29-godišnja dizajnerica nakita viđeni su na proslavi njegova rođendana u jednom restoranu u Hollywoodu

Brad Pitt

 Affinitypicture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Svijet u kojem Brad Pitt već ima gotovo 60 godina zvuči pomalo nestvarno, ali zaista je tako. Holivudski miljenik ovih je dana u Hollywoodu slavio svoj 59. rođendan, a društvo je slavnom oskarovcu pravila njegova nova navodna ljubav, Ines de Ramon.

Pitt i 29-godišnja dizajnerica nakita, koja se u travnju ove godine razvela od glumca Paula Wesleyja, viđeni su na proslavi njegova rođendana u jednom restoranu u Hollywoodu, a osmjesi na njihovim licima sugerirali su da im je jako lijepo zajedno.

Prije nekoliko dana viđeni su na jednoj zabavi u L.A.-u kako razmjenjuju nježnosti u javnosti, a pritom su se zagrljeni i opušteni družili s okupljenima.

Prva šuškanja o njihovoj navodnoj vezi pojavila su se prošlog mjeseca, kada su viđeni kako se drže za ruke na Bonovom koncertu u Los Angelesu. Tada su bili u društvu Cindy Crawford, Randea Gerbera i Seana Penna.

"Bradu se Ines zaista sviđa. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a ona je jako draga. Slatka je, zabavna, puna energije. Ima predivnu osobnost. Brad uživa provodeći vrijeme s njom", rekao je izvor blizak glumcu za People.

Pitt, koji ima šestero djece s Angelinom Jolie, i dalje vodi brakorazvodnu parnicu koja traje još od 2019. godine, a nedavno su ga strani mediji povezivali s manekenkom Emily Ratajkowski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:22