BILA I U HRVATSKOJ

Bogata nasljednica: ‘Preletjeli smo cijeli svijet pokušavajući zaobići virus. I drugi bi da mogu!‘

Bogata nasljednica odgovorila je kritičarima koji joj zamjeraju što je tijekom lockdowna putovala i boravila u sedam zemalja
Petra i Tamara Ecclestone (arhiva)
 Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia

Milijarderka Petra Ecclestone (32) za sebe kaže kako "ima ogromnu fobiju od bolesti", a od zastrašujuće pandemije koronavirusa ipak je uspjela pobjeći i to zahvaljujući - putovanjima! Naime, bogatašica hrvatskog podrijetla tijekom lockdowna boravila je u čak sedam država i u tome ne vidi ništa loše.

Prema pisanju Daily Maila, od ožujka prošle godine kći Bernieja i Slavice Ecclestone sa zaručnikom Samom Palmerom (37) i četvero djece proputovala je Hrvatsku, Švicarsku, Francusku i Monako, a obitelj je, osim u njezinu rodnom Londonu, bila i na Maldivima te u Los Angelesu.

- Nisam prekršila nikakva pravila. Trenutačno smo u Monaku. Zasad. Nisam sigurna gdje ćemo biti sljedeći tjedan... Vrlo smo svjesni covida-19. Preletjeli smo cijeli svijet pokušavajući zaobići virus. Mislim da smo sad ipak shvatili da se od njega ne može pobjeći - rekla je Petra u razgovoru za Times' T2.

image
Petra Ecclestone
Mb/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Objasnila je kako se s obitelji iz svog doma u Los Angelesu vratila u London baš kad je pandemija prošle godine uzela maha. Napominje i kako su u Velikoj Britaniji "jedva napuštali kuću". Potom su otišli u Hrvatsku, gdje su mjesec dana usred ljeta proveli na jahti njezina oca. No budući da su joj starija sestra Tamara (36) i tata Bernie (90) sa svojim obiteljima bili u Švicarskoj, Petra i Sam odlučili su im se pridružiti kako bi im djeca mogla uživati u aktivnostima na otvorenome, umjesto da budu zatvorena kod kuće.

No virus je i dalje "divljao" pa je par "pobjegao" dalje u Monako. Djeca su cijelo vrijeme pohađala online nastavu, a u jednom trenutku od koronavirusa je oboljela njihova dadilja/spremačica, pa su Petra i Sam sve morali raditi sami. Inače, nasljednica s bivšim suprugom, biznismenom Jamesom Stuntom, ima kćer Laviniju (8) te blizance Jamesa Roberta Fredricka i Andrewa Kulbira (5), a sa Samom je lani u ožujku dobila djevojčicu.

Bogatašica je svojedobno izjavila kako je razvila pravu fobiju od bolesti nakon što je u dobi od 14 godina oboljela od meningitisa i za dlaku izbjegla smrt.

- Hipohondar sam, mrzim klice, viruse, bakterije... Sve nad čime nemam stopostotnu kontrolu stvara mi anksioznost. Plaši me ovaj koronavirus, jako sam tjeskobna zbog pandemije - rekla je Ecclestone.

A što se tiče brojnih kritika s kojima se suočava zbog svog luksuznog načina života tijekom lockdowna, Petra kaže: "Priznajem da je činjenica što mogu putovati 'nepravedna', ali kad bi drugi imali istu priliku, iskoristili bi je - pa i oni bi otišli na odmor!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:34