PROBLEMI U BRAKU

Posrnula glumica otkrila zašto ona i bivši suprug nisu spavali u istom krevetu: ‘Nije zbog svinje...‘

Dean McDermott je otkrio koji je razlog njegova odlaska iz zajedničkog kreveta

Tori Spelling

 Xpusjp/Backgrid Uk/Profimedia/Xpusjp/backgrid Uk/profimedia

Posrnula glumica Tori Spelling otkrila je da je odluka o spavanju u odvojenim spavaćim sobama posljednje tri godine bila izbor njezinog bivšeg supruga, glumca Deana McDermotta, prenosi Hello!.

"Kao, dao je intervju u kojem je rekao da je prestao spavati u krevetu zbog svinje. To nije istina", kazala je Spelling.

image

Tori Spelling i Dean McDermott

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

Iako je par jednom dijelio krevet sa svinjom, Spelling je objasnila da je to bilo samo jednu noć, kada je svinja bila beba i kada ju je trebalo maziti, prema uputama prijašnjih njegovatelja. Međutim, nakon incidenta sa svinjom, u kojem je ona mokrila u krevet, McDermott je tražio da napusti krevet.

Ipak, zvijezda serije ‘Beverly Hills, 90210‘, naglasila je da životinje i djeca nisu stali između njih i proturječila glasinama koje su sugerirale suprotno. McDermott je također naveo kao razlog njegova odlaska iz zajedničkog kreveta Spellingino spavanje s upaljenim televizorom, koji je ona držala upaljenim kako bi, objasnila je, odvratila pažnju od svog života.

image

Tori Spelling, Stella McDermott, Dean McDermott, Stella Doreen, Hattie Margaret, Liam Aaron, Finn Da

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"On više nije u mom krevetu. Niti u braku", rekla je Spelling nakon što je podnijela zahtjev za razvod navodeći nepomirljive razlike nakon 18 godina braka. U svom pravnom podnesku, Spelling je tražila isključivo fizičko skrbništvo nad njihovo petero maloljetno djece, predložila je zajedničko zakonsko skrbništvo te da se McDermottova prava na posjete utvrde kasnije.

McDermott je priznao da je njihov brak bio problematičan već neko vrijeme, a situacija se pogoršala kada su prestali dijeliti spavaću sobu. Ovu je promjenu pripisao Spellinginoj sklonosti da u njihove stambene prostore dovede životinje, uključujući svinju, više pasa i kokoš, koja se nalazi u njihovoj kupaonici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:28