UZIMA PAUZU

Bivša zvijezda Oasisa otkazala nadolazeće koncerte: ‘Dijagnosticiran mi je rak, idem na liječenje‘

Glazbenik, također poznat kao Bonehead, poručio je obožavateljima putem Twittera da će nakratko uzeti pauzu

S lijeva na desno: Alan White, Paul ”Bonehead” Arthurs, Liam Gallagher, Paul ”Guigsy” McGuigan i Noel Gallagher

 Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia

Bivši gitarist Oasisa Paul Arthurs odustao je od nadolazećih koncerata nakon što mu je dijagnosticiran rak krajnika.

Glazbenik, također poznat kao Bonehead, poručio je obožavateljima putem Twittera da će "nakratko uzeti pauzu." Kao rezultat toga, neće se pojaviti s Liamom Gallagherom na koncertima koji su bili zakazani za ovo ljeto, piše BBC.

Arthurs je suosnivač Oasisa te je svirao na nekoliko najvećih albuma benda, uključujući prvijenac 'Definitely Maybe'. Svirao je gitaru i klavijature, a također se pojavio na 'What's The Story (Morning Glory)' i 'Be Here Now'.

Oasis je napustio 1999. godine, ali je posljednjih nekoliko godina ponovno počeo surađivati s Gallagherom na drugim projektima.

Svirao je s Gallagherovim bendom Beady Eye sredinom 2010-ih, zamijenivši gitarista Gema Archera nakon što je ovaj zadobio ozljedu glave. Arthurs je također svirao na solo albumima Liama ​​Gallaghera i nastupao s njim na nedavnim turnejama.

Arthurs je svojim pratiteljima također otkrio da će uskoro započeti s liječenjem. Liječenje raka krajnika može uključivati operaciju, terapiju zračenjem i kemoterapiju.

"Samo da vas sve obavijestim da ću uzeti pauzu na neko vrijeme", rekao je u izjavi objavljenoj na njegovom profilu na Twitteru. "Dijagnosticiran mi je rak krajnika, ali dobra vijest je da se može liječiti i da ću uskoro započeti s liječenjem. Obavještavat ću vas o tome kako ide. Užasno mi je to što ću propustiti svirke s Liamom i bendom. Želim vam ugodno ljeto i uživajte u svirkama ako idete na njih, vidimo se uskoro."

Gallagher je Arthursu uputio najbolje želje za oporavak, tvitajući: "Šaljem VELIKU ljubav jednom i jedinom Boneheadu te njegovoj obitelji, želim ti brz oporavak i svi mislimo na tebe."

Bivša zvijezda Oasisa Andy Bell također je objavio: "Brzo ozdravi, Bone."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:09