VANESSA PARADIS

Bivša stala u Deppovu obranu, otkrila i pravi razlog njihova prekida: ‘Amber? To ne liči na Johnnyja kojeg poznajem‘

Svih ovih godina dok Amber Heard optužuje bivšeg supruga da ju je zlostavljao, Vanessa Paradis brani glumca

Vanessa Paradis i Johnny Depp 2010. godine

 Martin Bureau/Afp/Profimedia

Vanessa Paradis, francuska pjevačica i glumica koja je s Johnnyjem Deppom provela čak 14 godina, od samog početka drame koju glumac prolazi zbog optužbi Amber Heard, podrška je svom bivšem životnom partneru. I dok u Virginiji traje sudska trakavica između Deppa i njegove bivše supruge Heard s kojom je bio u braku od 2015. do 2017., a hollywoodska zvijezda brani se od optužbi o obiteljskom zlostavljanju, britanski tabloid Mirror izvukao je dosadašnje izjave Vanesse Paradis, ali i pozabavio se njezinim odnosom s Deppom.

image

Vanessa Paradis

Matt Baron/Shutterstock Editor/Profimedia

Tako je ova francuska tinejdžerska zvijezda još prije nekoliko godina za TMZ nazvala tvrdnje Amber Heard - "lažnim činjenicama", no hoće li biti pozvana da svjedoči u ovoj tužbi u kojoj zvijezda "Pirata s Kariba" traži od bivše supruge 38 milijuna britanskih funti odštete zbog klevete, a ona od njega dvostruko više, nije poznato.

Privatni život 58-godišnjeg Deppa i 36-godišnje Heard i to u onom najgorem obliku sada je javna stvar, što se glumcu nije događalo s Paradis koja o njemu ima samo riječi hvale.

image

Amber Heard i Johnny Depp na sudu

AFP

Upoznali su se na setu filma Romana Polanskog "Deveta vrata" i zajedno su bili oko 14 godina, od 1998. do 2012. godine. U tom periodu rodilo im se dvoje djece - kći Lily-Rose Melody Depp te sin Jack John Christopher Depp III.

No 2012. objavljeno je da se par "prijateljski razdvojio", a Depp je kasnije govorio da njegovo vrijeme provedeno na poslu nije pomoglo baš njihovu odnosu.

Za Rolling Stone je izjavio "Veze su jako teške. Pogotovo u situaciji u kojoj sam ja, jer si stalno odsutan ili su oni odsutni, pa je teško."

Vanessa je pak dala naslutiti: "Ponekad možete biti u nesretnoj vezi; jako ste zaljubljeni u nekoga, ali vas to čini nesretnim i mislite da se stvari mogu promijeniti i da to možete riješiti." Paradis se šest godina kasnije udala za francuskog pisca Samuela Benchetrita, no Deppa je uvijek opisivala kao velikodušnu i nenasilnu osobu.

image

Johnny Depp i Vanessa Paradis

Robyn Beck

- On je ljubazna, pažljiva, velikodušna i nenasilna osoba i otac. Na filmskim setovima glumci, redatelji i cijela ekipa ga obožavaju jer je skroman i poštuje sve, osim naravno što je i jedan od najboljih glumaca koje smo vidjeli - izjavljivala je Paradis.

No Heard ima sasvim drugu priču o njemu, a Visoki sud u jednoj od parnica stao je na njezinu stranu, zaključivši kako je vjerojatnije da je bilo obiteljskog nasilja nego da nije. Paralelno neki tabloidi opisali su ga kao "prebijača žena", što je jako razljutilo Paradis.

- Ovo niti najmanje ne liči na Johnnyja kojeg poznajem i iz svog dugogodišnjeg osobnog iskustva, mogu reći da nikada nije bio nasilan ili uvredljiv prema meni. Ove nečuvene izjave stvarno su uznemirujuće, a također su nanijele štetu njegovoj karijeri jer su nažalost, ljudi i dalje vjerovali u te lažne tvrdnje. To je silno uznemirujuće jer je pomogao tolikom broju osoba u svom osobnom i profesionalnom životu, ljubaznošću i velikodušnošću, ostala je dosljedna Paradise koju Deppov odvjetnički tim nije pozvao da svjedoči u korist bivšeg partnera, a teško da će to učiniti zastupnici Amber Heard.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 08:33