ŠTO JE ODBILO JULIJU?

Bivša o Kanyeu Westu: ‘Maknula sam se od njega čim sam vidjela što ne valja. Nisam ga nikad voljela‘

Kratka romansa započela je tijekom novogodišnjeg razdoblja dok se par družio u Miamiju

Julia Fox i Kanye West

 J.m. Haedrich/Sipa Press/Profimedia

Julia Fox i Kanye West imali su burnu i vrlo popularnu romansu ranije ove godine, prije nego što su naprasno prekinuli, piše Mirror.

Sada, unatoč nekim natpisima koja sugeriraju suprotno, 32-godišnja glumica inzistira na tome da je ona ta koja je privela njihovu vezu kraju.

image

Julia Fox i Kanye West

Mcc/Spread Pictures/Profimedia

Zvijezda filma "Uncut Gems" tvrdi da je primijetila niz "crvenih zastavica", odnosno, elemente ponašanja koji su zabrinjavajući i potencijalno opasni za odnos, tijekom provedenog vremena s 45-godišnjim Kanyeom. Kako tvrdi, nije imala energije nositi se s tim. Govoreći za ES Magazine o njihovu kratkom odnosu, iskomentirala je: "Čini se da je imao puno toga za raditi, a ja jednostavno nemam vremena za to, niti energije."

image

Julia Fox i Kanye West

Mcc/Spread Pictures/Profimedia

Kad ju je spomenuti magazin zamolio da otkrije koje je "crvene zastavice" uočila tijekom njihove veze, odgovorila je da je Kanye imao hrpetinu "neriješenih problema s kojima se on nosio".

image

Julia Fox i Kanye West

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Glumica je otkrila da je par po prvi puta stupio u kontakt nakon što je zajednički prijatelj pjevaču dao njezin broj. Priznala je da su imali "dobru količinu" romantičnih iskrica i odlučila se u potpunosti prepustiti. Međutim, priznala je da je ubrzo shvatila da njihovi životni stilovi nisu kompatibilni.

- Odmaknula sam se na prvi znak upozorenja - dodala je.

image

Julia Fox i Kanye West

J.m. Haedrich/Sipa Press/Profimedia

Njihova kratka romansa započela je tijekom novogodišnjeg razdoblja dok se par družio u Miamiju. Do Valentinova je njihovom lijepom provodu došao kraj i nedugo nakon toga, Julia je priznala da nikada nije voljela Kanyea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:01