OBITELJSKA DRAMA

Bivša ga je maltretirala, a sada je i kći holivudskoga glumca podnijela zahtjev za zabranu pristupa

Ellini zahtjevi najnoviji su u nizu dramatičnih okolnosti koje su pogodile ovu obitelj tijekom posljednjih godina

Ioan Gruffudd tijekom razgovora sa starijom kćeri

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Starija kći glumca Ioana Gruffudda i njegove supruge Alice Evans, Ella, podnijela je zahtjev za zabranu pristupa svome poznatom ocu, potvrdio je Page Six.

image

Ioan Gruffudd šeće psa sa svojom djevojkom Biancom Wallace

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zapisi suda iz Los Angelesa pokazuju da se slučaj 13-godišnjakinje vodi pod "zaštitom od nasilja u obitelji".

Dokumenti o podnošenju zahtjeva nisu navedeni u zapisniku, ali prema informacijama Daily Maila, mlada je tinejdžerica zatražila privremenu zabranu pristupa nakon incidenta u očevom domu.

Navodno su Ella i njezina mlađa sestra Elsie, koja ima 9 godina, bile u posjeti kući koju Gruffudd dijeli sa svojom djevojkom Biancom Wallace u vrijeme incidenta.

image

Obitelj Ioana Gruffudda

Tinejdžerica je također podnijela zahtjev za zabranu pristupa i zaštitu od uznemiravanja protiv Wallace.

Saslušanja za oba slučaja zakazana su za 22. i 23. lipnja. Ellini zahtjevi najnoviji su u nizu dramatičnih okolnosti koje su pogodile ovu obitelj tijekom posljednjih godina. Gruffudd je, naime, zatražio razvod od Alice u ožujku 2021. nakon što ga je ona ocrnila na društvenim mrežama.

Britansko-američka glumica je tada na Instagramu rekla da ju je glumac poznat po ulozi u filmu ‘Fantastična četvorka‘ ostavio u "mučnoj" boli zbog njihova razlaza.

- Još se borim protiv toga, jer volim našu djecu i još ga volim, ali nešto se dogodilo u njegovoj glavi i bez obzira na to što je, ne vidim ga kako se vraća k nama, dodala je.

U listopadu iste godine, Alice je optužila Gruffudda da je imao aferu s njenom prijateljicom koja je trajala tri godine i tvrdila da ju je "mentalno mučio" dok su bili zajedno.

image

Alice Evans

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

U veljači 2022., bivši supružnici su podnijeli zahtjev za zabranu pristupa jedno protiv drugoga. Gruffudd je tvrdio da mu je Alice prijetila da će "iznositi lažne javne optužbe", "prodavati lažne priče medijima" i "uništiti" njegovu karijeru ako je napusti.

"Alice je prijetila da će ljudima reći da sam zlostavljao nju i naše kćeri", dalje je tvrdio u zahtjevu, "prijetila je da će me prijaviti policiji ako ne udovoljim njenim zahtjevima". Alice je čvrsto demantirala bivšeg supruga i ove tvrdnje, izjavivši tada da nije "udarila, napala, prijetila, zlostavljala, pratila, proganjala, uznemiravala telefonom ili elektroničkim putem" Gruffudda ili Wallace.

Međutim, sudac je navodno odobrio trogodišnju zabranu pristupa Alice u kolovozu 2022. godine.

- Izgledalo je kao da postaje sve nestabilnija i kao da je odlučila uništiti njegovu karijeru, izjavio je izvor ranije za Daily Mail, te dodao da se zvijezda "Fantastične četvorke" nadala da će odobrena zabrana "stati na kraj" daljnjoj raspravi.

U to vrijeme, Alice je tražila pravno i fizičko skrbništvo nad Ellom i Elsie. Bila je spremna dati Gruffuddu pravo posjeta djevojčicama.

image

Alice Evans se seli iz kuće u kojoj je živila sa Ioanom

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Britanski glumac je u sudskom podnesku koji je Daily Mail dobio u veljači izjavio da ne želi produljivati bitku za skrbništvo, jer je bila odgođena zbog Alice koja je navodno kršila zabranu pristupa i morala je prvo sudjelovati u kaznenom postupku.

- Prvobitno sam podnio zahtjev za skrbništvo zbog Aliceinog neprekidnog lošeg ponašanja prema meni i djeci te zato što sam vjerovao da ona ometa moj odnos s njima, objasnio je tada ovaj otac dvoje djece.

- Vjerujem da Alice i danas nastavlja ometati moje odnose s djecom i vjerujem da su daljnje odluke o skrbništvu nužne u ovom trenutku kako bi se spriječila dodatna šteta, kao i emocionalna šteta za Ellu i Elsie zbog Aliceina ponašanja, dodao je otac.

Bivši par se navodno složio da odgode i ponovno zakazuju ročište o skrbništvu za 13. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:50