BRAKORAZVODNI HOROR

Maltretirala je muža, a sad joj prijeti uhićenje: Slavni glumac zatražio zabranu prilaska nasilnoj bivšoj

Evans bi mogla izbjeći odlazak u pritvor plaćanjem jamčevine do sljedećeg zakazanog ročišta

Ioan Gruffudd i Alice Evans

 Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Gorka brakorazvodna bitka između glumačkog para Ioana Gruffudda i Alice Evans dobila je novi ružni obrat, a otuđena supruga glumca iz ‘Fantastične četvorke‘ sada se suočava s uhićenjem nakon što se nije pojavila na sudu kako bi odgovorila na dvije optužbe za kršenje zabrane prilaska koju je on zatražio.

Ne samo da se 54-godišnja Evans nije pojavila na sudskom ročištu, već ni ona ni njezin odvjetnik nisu kontaktirali sud kako bi objasnili zašto će biti odsutni. Nakon što se ni dva i pol sata nakon zakazanog ročišta nije javila, povjerenik Vrhovnog suda James Cooper izdao je uputu da se pripremi nalog za uhićenje, prenosi Daily Mail. Detalji o navodnom kršenju zabrane prilaska nisu otkriveni, no zna se da je bivši suprug zahtjev podnio u veljači prošle godine.

Međutim, Evans bi mogla izbjeći odlazak u pritvor plaćanjem jamčevine do sljedećeg zakazanog ročišta, rekao je Cooper za Daily Mail.

Podsjetimo, 49-godišnji Gruffudd podnio je zahtjev za razvod braka u ožujku 2021., dva mjeseca nakon što je njegova bivša supruga na društvenim mrežama objavila da njezin suprug s kojim je bila 14 godina napušta nju i njihove dvije kćeri. Nastavila ga je ‘pljuvati‘ po društvenim mrežama, što je Gruffudda natjeralo da zatraži zabranu prilaska te da je se spriječi da dijeli njihove privatne poruke ili objavljuje ‘lažne javne optužbe‘ na njegov račun.

Njegov je zahtjev odobren u veljači prošle godine nakon što je Evans sasula novu paljbu po njemu i njegovoj novoj djevojci Bianci Wallace na društvenim mrežama te je dobila zabranu spominjanja njegova imena na društvenim mrežama pune tri godine.

Velški glumac kasnije je podnio zahtjev za zajedničko skrbništvo nad njihove dvije kćeri, nakon što je Alice Evans prethodno zatražila samostalno skrbništvo usred njihova neugodnog razvoda.

image

Ioan Gruffudd s novom djevojkom Biancom Wallace

Splash/Profimedia

Osim što je zatražio pravo da posjećuje djecu, također je tvrdio da je Evans namjerno pokušavala prekinuti komunikaciju između njega i njegovih kćeri. Osim toga, zatražio je i da djevojčice krenu na terapije.

Gruffudd je u svom sudskom podnesku također ponovio optužbe da ga je bivša supruga verbalno zlostavljala tijekom njihova 14-godišnjeg braka, te da ga je ‘cijeli život potkopavala pred djecom‘.

"Alice je često ismijavala moj izgled, davala komentare o gubitku kose i govorila mi da imam vijeđe koje izgledaju poput mlohave vagine", stoji u sudskim dokumentima. Zatim nastavlja da je Evans ‘nanijela ozbiljnu emocionalnu štetu Elli i Elsie svojim izjavama i miješanjem u njegov odnos s njima‘.

U videu koji je snimljen prije razvoda bivšeg para, u siječnju 2021., a koji je Gruffudd predstavio kao sudski dokaz, Evans je navodno rekla jednoj od kćeri da će ‘dobiti novog tatu‘.

"Čuo sam se s djevojkama preko FaceTimea i Ella je rekla da joj je Alice lagala da želim da ona počini samoubojstvo i da Ella vjerojatno više neće imati mamu", napisao je Gruffudd sudu i dodao: "Ella mi je rekla: ‘Tatice, to me jako rastužuje. Ako se ne složim s njom, rekla mi je da sam onda zločesta kći.‘"

image

Alice Evans i Ioan Gruffudd

Stewart Cook/Shutterstock Editorial/Profimedia/Stewart Cook/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Iona nije imao izbora nego pokrenuti pravnu bitku protiv Alice. Njezino ponašanje postajalo je sve više promjenjivo i činilo se da namjerava uništiti njegovu karijeru svojim ponašanjem. Nada se da će tome stati na kraj", rekao je izvor blizak glumcu za strane medije.

Ioan također navodi da, otkad joj je uvedena zabrana prilaska, Alice ‘koristi svoje profile na društvenim mrežama kako bi nastavila uznemiravati, prijetiti i remetiti mir njemu i njegovoj djevojci, Bianci Wallace.‘ Također je zatražio da joj se naredi da ne smije kontaktirati njegove poslodavce niti ga omalovažavati pred njima.

U međuvremenu, čini se da su bivši supružnici barem uspjeli postići dogovor oko njihove kuće u Los Angelesu čija je vrijednost procijenjena na dva milijuna dolara, a koja je stavljena na prodaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:16