OTKRILA PIKANTERIJE

Bivša djevojka Kanyea Westa priznala: ‘U toj vezi uopće nije bilo seksa...‘

Ranije je Julia Fox o svojoj vezi s Kanyeom razgovarala s još jednom njegovom bivšom djevojkom Amber Rose

Julia Fox

 Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia

Dok Kanye West i njegova ‘supruga‘ Bianca Censori svojim modnim odabirima privlače pažnju javnosti, sada se oglasila njegova bivša djevojka Julia Fox s kojom je reper izlazio kratko na početku prošle godine.

Talijansko-američka glumica i model (33) rekla je da „nije bilo nikakvog seksa” u njezinoj vezi s Kanyeom.

Kontroverzni reper i Julia prvi put su viđeni zajedno mjesecima nakon što je on prekinuo s bivšom suprugom, reality zvijezdom Kim Kardashian. Punili su naslovnice zbog svojih usklađenih modnih kombinacija.

image

Julia Fox i Kanye West

Veeren -christophe Clovis/Bestimage/Profimedia/Veeren -christophe Clovis/bestimage/profimedia

Julia, koja uskoro objavljuje svoje memoare, u knjizi govori o seksualnim odnosima, ali ne spominje Kanyea. U intervjuu za New York Times, Juliju su pitali o tim detaljima koje je uključila i zašto ne opisuje seksualni odnos s Kanyeom.

„Jer ga nije bilo. Nije se radilo o tome”, odgovorila je.

Tijekom njihove romanse, Julia je dobila od partnera Hermès Birkin torbicu za koju je izjavila da ju je zadržala nakon prekida.

Ranije su Julia i još jedna Kanyeova bivša, Amber Rose, raspravljale o vezi s problematičnim reperom u epizodi Julijina podcasta „Forbidden Fruits”. Raspravljale su o svojim „Pepeljuga trenucima” dok su bile s Kanyeom i da su bile „bačene morskim psima”.

image

Julia Fox i Amber Rose razgovarale su o svojim vezama s Kanyeom Westom u podcastu "Forbidden Fruits"

Profimedia/

Tvrde da Kanye ima tendenciju obasipati ljubavlju (eng. love bombing) svoje nove djevojke s ciljem da bi time imao utjecaj na njih.

Julia je s Kanyeom bila 6 tjedana u 2022., dok je Amber imala dvogodišnju romansu od 2008. do 2010. Obje veze su pozitivno utjecale na karijere Julije i Amber tako što su ih globalno proslavile preko noći.

U podcastu je Amber rekla da se ne srami svoje veze s Kanyeom jer je velik dio razloga zašto je postala poznata.

„Na početku, bila sam obična djevojka i onda odjednom bih sama hodala i paparazzi bi me slijedili okolo dok sam sama, a ja bih rekla ‘Nisam poznata, on nije sa mnom. Ne morate me slijediti‘”, prisjećala se Amber. Tako iznenadnu slavu Amber je usporedila s „bacanjem među morske pse”.

Razgovarale su i o Kanyeovom ponašanju.

„Uvijek je bio isti”, rekla je Julia, ali dodala da je njegovo ponašanje postajalo „sve ekstremnije”.

„Imam osjećaj da je uvijek imao uzvišene snove, gurao je granice – ako mu kažeš ne, naći će način da dobije da”, objasnila je Julia.

Amber se prisjetila kako je 2008. godine bila pratnja Kanyeu na dodjeli Grammyja zbog čega je morala otići u šoping kako bi kupila haljinu.

„Nisam mogla vjerovati, plakala sam u dućanu. Bila sam tako šokirana jer sam bila jako siromašna cijeli svoj život...”, otkrila je.

Obje su se složile da je njihova „bajka” s Westom zapravo bila klasični „love bombing”.

Podsjećamo, Kanye West počeo je izlaziti s Kim Kardashian 2012., a par se vjenčao 2012. i imaju četvero djece, kćeri North (9) i Chicago (5) te sinove Psalma (3) i Sainta (7). Kim je zatražila razvod od Westa 2021., navodeći nepomirljive razlike.

image

Kim Kardashian Kanye West

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 14:41