POZIRALA GOLA

Bivša djevojka Kanyea Westa se naljutila: ‘Ja nisam seksualni objekt. Seks je zadnja stvar koju radim s ovim tijelom!‘

Glumica i model (33) krasi u toplesu vrlo atraktivnu naslovnicu novog Cosmopolitana UK

Julia Fox

 /Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia/jamie Mccarthy/getty Images/profimedia

Julia Fox pozirala je u toplesu za naslovnicu novog Cosmopolitana UK i pri tome žestoko osudila one koji je svode, doživljavaju tek kao seksualni objekt. Glumica i model (33) ističe kako treba slaviti žensko tijelo, a osvrćući se na etiketu koja joj je zalijepljena našalila se: "Seks je zadnja je*ena stvar koju radim s ovim tijelom".

Također je navela kako želi iskoristiti svoje iskustvo koje je imala s muškarcima u mladosti, kako bi pomogla mladim ženama današnjice. Fox koja je upravo objavila svoje memoare "Down the Drain" kazala je naime kako joj nije bilo niti najmanje lako prisjetiti se tog perioda i da sada shvaća da je bila žrtva.

"Teško mi je se osvrnuti se na moje rane susrete s muškarcima. Isto s*anje, drugo lice... Razumijem sada kad sam bila žrtva, ali osjećati se žrtvom nikad nije dobro. Ne djeluje osnažujuće. Osjećala sam se vrlo ranjivo. Govorim to i pišem s mladim ženama na umu danas. Želim da moja opća poruka bude da uvijek možete promijeniti svoj život. Odlučite što želite učiniti, nikad nije prekasno da to promijenite.", kazala je Fox. Tijekom razgovora Julia se dotakla i svog kratkog udvaranja s reperom Kanye Westom početkom 2022. Rekla je da se "stalno mora opirati da je definiraju time i da joj je to već dojadilo".

"Većinu vremena dok sam u medijima, njegovo je ime tik uz moje. Iritantno je; u velikom planu mog života, to je bila milisekunda. To ne znači da ga ne volim, samo mi se to ne sviđa. Ja sam svoja osoba. Imala sam puno uspjeha, prije i poslije njega.", navela je Fox. Osvrćući se unatrag, Julia je izjavila za Cosmopolitan i da je shvatila da je "iskorištena kao pijun da se Kanye se osveti svojoj bivšoj ženi Kim Kardashian.

"To je ponižavajuće. To je stvarno us*ana pozicija.", zaključila je Fox u razgovoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:21