RAT NA TWITTERU

Bijesna glumica objavila da ju je muž godinama varao: ‘A govorio mi je da sam dosadna i da neće seks‘

‘Tri godine se vucarao s ljubavnicom meni i djeci iza leđa‘ - rekla je ljutita supruga
Ioan Gruffudd i Alice Evans
 Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Prvo smo imali Angelinu Jolie i Brada Pitta. Zatim Johnnyja Deppa i Amber Heard. A sada se nova ljubavna drama događa u Hollywoodu i jednako je neugodna kao i prve dvije. Riječ je o glumačkom paru Ioanu Gruffuddu i njegovoj supruzi Alice Evans, koje smo imali prilike gledati u filmu '102 dalmatinca'.

Njihova se bračna drama, već pogađate, odvijala na društvenim mrežama, a cijela priča šokirala je obožavatelje. No, krenimo od početka.

Krajem siječnja ove godine, Alice Evan objavila je na Twitteru da se razvodi. "Tužne vijesti. Moj voljeni suprug, moja srodna duša već 20 godina, Ioan Gruffudd, objavio je da od sljedećeg tjedna napušta svoju obitelj. Kćeri i ja smo jako zbunjene i tužne. Nije nam rekao nikakav razlog osim da me više ne voli. Jako mi je žao", napisala je tada Alice, koja je tu objavu obrisala, ali prekasno za budno oko fanova.

Nakon toga su objavili zajedničko priopćenje.

"Kao što i pretpostavljate, ovo je izuzetno težak period za našu obitelj, ali nastavit ćemo predano odgajati našu djecu. Hvala što poštujete našu privatnost", napisali su.

image
Ioan Gruffudd i Alice Evans
Valerie Macon/AFP

A onda se Alice ponovno ukazala na Twitteru.

"Pozdrav. Nisam ja obrisala objavu sa svog Twitter profila. To je on napravio. I dovraga, kad me netko mentalno muči i ušutkava, onda ću, kvragu, iznijeti svoj prljavi veš u javnost", napisala je ljutita glumica, a zbog toga je dobila i kritike pratitelja koji su joj poručili da se takve stvari ne dijele po društvenim mrežama.

Stvar je otišla toliko daleko da su se oglasili čak i Ioanovi roditelji. Njegov je otac izjavio da "zna da već neko vrijeme imaju problema u braku", no tvrdnje da njihov sin maltretira svoju suprugu nije htio komentirati. Glumčeva majka tvrdila je da za raspad braka njezina sina nije kriva treća osoba.

Nakon burnog siječnja, sada se bračna drama ponovno nastavlja... I evo Alice ponovno na Twitteru.

"Ispostavilo se, nakon što mi je muž dvije godine govorio da sam loša osoba i da sam previše dosadna, te da zbog toga više ne želi spavati sa mnom, on jednostavno ima ljubavnicu. Tri godine se vucarao s njom meni i djeci iza leđa. Sretno, Bianca", napisala je ogorčena supruga, pritom misleći na Biancu Wallace, australsku glumicu koja je 21 godinu mlađa od Alice.

Sve se dogodilo nakon što je Ioan na Instagramu javno objavio da je u vezi s Biancom, a to je očito bila kap koja je prelila čašu.

"Hvala ti što se zbog tebe ponovno smijem", napisao je glumac i dodao emojije srca.

No, Alice se definitivno nije smijala kada je prije nekoliko dana shvatila da su Bianca i njezin bivši suprug u Francuskoj gdje zajedno snimaju film.

Nakon toga je objavila vlastitu fotografiju na kojoj je uplakana, a onda se krenula javljati Bianci na Instagramu te ju je ispitivala gdje se točno nalazi u Francuskoj i što radi tamo. Bianca je sve to obrisala.

No, Alice ni tu nije stala. Pokazala je fotografiju na kojoj je ekipa filma, a koju je njezin bivši suprug poslao njihovoj kćeri.

"Poslao joj je tu fotografiju i pitao ju je je li dobar fotograf. Izvan sebe sam, izgubljena sam. Tu je Bianca, osoba s kojom me varao tri godine, a za to vrijeme je krivnju za raspad braka svaljivao na mene. Poslije ove fotografije, sve mi je jasno. Samo mi nije jasno zašto je morao praviti budalu od mene, zašto mi samo nije rekao da je upoznao nekoga?", napisala je Alice.

Bivši par započeo je svoju vezu 2000. godine tijekom snimanja filma "102 dalmatinca", a vjenčali su se 2007. te su u braku dobili dvije kćeri, Ellu i Elsie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:16