TKO ČEKA...

Autor ‘Love Actually‘ i ‘Notting Hilla‘ u tajnosti se oženio nakon 33 godine veze: Prvi put ju je odbio, a drugi prespavao!

Njegova supruga, voditeljica Emma Freud dva put ga je zaprosila, a sad se slučajno izlanula...

Emma Freud i Richard Curtis

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Richard Curtis napokon je oženio svoju partnericu, voditeljicu Emmu Freud, nakon što su zajedno proveli čak 33 godine, a iza njih su i dvoje neuspjelih zaruka. Kako donosi Daily Mail, tajno vjenčanje 66-godišnjeg slavnog britanskog scenarista i producenta brojnih kultnih filmova poput "Love Actually" i "Notting Hill" otkriveno je tek kad je Emma (61) na Cheltenham festivalu u Gloucestershireu u subotu intervjuirala glumca Richarda E Granta.

Curtis je također uočen na događaju sa zlatnim prstenom na vjenčanom prstu, s kojim je, prema riječima gostiju, stalno petljao. Jedan je promatrač rekao za The Sun: "Emma je priznala da su u braku četiri tjedna". Dodali su da je bilo jasno da nije zapravo trebala ništa reći, jer je ostavila prst na usne i ispustila smiješan zvuk koji je sve nasmijao i spomenula da su ona i Richard vjenčani.

image

‘Love Actually‘

Universal Collection/Everett/Profimedia/Universal Collection/everett/profimedia

"Nije iznenađujuće da je Emma ipak htjela razgovarati o tome. Zajedno su više od 30 godina pa je bilo krajnje vrijeme da se vjenčaju", naveo je izvor. Pokušala je kažu brzo promijeniti temu, ali to vjenčanje postala je jasno glavna priča na festivalu. Emma je prethodno dva puta zaprosila Richarda, ali nijedan pokušaj nije bio uspješan. Prvi put on je odbio, a drugi je prespavao!

Richard je pak na festivalu također govorio i naveo da više nikada ne bi uključio ‘masne‘ šale u svoje filmove (radio je "Dnevnik Bridget Jones") te da mu je žao što nisu raznovrsniji. Tijekom godina, Curtis je naime dobivao kritike jer su glumci u njegovim filmovima bili gotovo isključivo bijelci.

image

Richard Curtis

Screenshot/youtube/

"Volio bih da sam bio ispred trendova. Mislim da sam, s obzirom na to da sam došao iz vrlo neraznolike škole i gomile sveučilišnih prijatelja, imao osjećaj da neću znati napisati te dijelove. Osjećao sam se kao da ja, moj casting direktor, moji producenti jednostavno nismo gledali prema van", zaključio je. No u svoju obranu je istaknuo kako je napisao scenarij za homoseksualni par u filmu "Četiri vjenčanja i sprovod" iz 1994.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:58