‘BILA JE ODUŠEVLJENA‘

Arhitekt slučajno otkrio strogo čuvanu tajnu: Holivudska glumica gradi kuću u Hrvatskoj?!

Mostarski arhitekt Amer Tanović u podcastu ‘Sredinom‘, koji trenutno radi na dovršetku hotela Hilton u Rijeci, ali i Salminoj kući.

Salma Hayek

 Steve Bealing/landmark Media/Newscom/Profimedia/Steve Bealing/landmark Media/newscom/profimedia

Glumica Salma Hayek (57) gradi kuću na jednom hrvatskom otoku, otkrio je to mostarski arhitekt Amer Tanović u podcastu ‘Sredinom‘, koji trenutno radi na dovršetku hotela Hilton u Rijeci, ali i Salminoj kući.

- To je jedan mali otok u Hrvatskoj, ne bi sad htio iznostiti detalje, nije to nikako u redu - otkrio je i dodao da je Salmina ‘kućica‘ na otoku njen način da pobjegne od žiže.

Kaže da ju isprva nije prepoznao jer ne zna ‘te glumce ni kako izgledaju‘, a posao je dobio preko svoje matične tvrtke u New Yorku.

- Znaju da sam ja u ovome dijelu i da imam projekte koje ovdje radim, pa su me zamolili da se radi o njihovom klijentu i da uzmem projekt ako mogu i ako se to njoj svidi - ispričao je.

Rekao je da je Salma jednostavna žena koja uživa u Hrvatskoj, a da joj na njenom otoku ne trebaju tjelohranitelji te tamo može biti na miru s obitelji i prijateljima.

Glumica je od 2009. godine udana za francuskog biznismena Françoisa-Henrija Pinaulta i imaju kćer Valentinu.

Salma se u Hrvatsku zaljubila 2019. godine dok je kod nas snimala film ‘The Hitman‘s Wife‘s Bodyguard‘ s Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:02