SAVJETI ZVIJEZDE

Salma Hayek: Evo kako možete sakriti sijedu kosu bez farbanja! I pazite kako nosite naočale...

Atraktivna zvijezda podijelila je u četvrtak na Instagramu ogoljenu seriju selfija

Salma Hayek ne prestaje oduševljavati obožavatelje

 Screenshot/instagram/

Salma Hayek Pinault raširenih ruku prihvaća svoje starenje, odnosno, novi pramen sjede kose, poručujući svojim pratiteljima na Instagramu da će joj sijede "donijeti mudrost", prenosi Page Six.

Atraktivna zvijezda podijelila je u četvrtak na Instagramu ogoljenu seriju selfija pokazujući svoje duge, prirodne valove sa sijedom kosom ispod elegantnih Gucci sunčanih naočala.

- Evo savjeta kako prekriti svoju sijedu kosu bez farbanja - rekla je glumica svojim pratiteljima prije nego što je sugerirala da što manje nose naočale na kosi/vrhu glave. Naravno, njeni su joj obožavatelji obasipali s komplimentima jer je prihvatila sijedenje i rekli da je "prekrasna" te da "elegantno stari".

Jedan je pratitelj komentirao fotografije Hayek da "neka pusti sijede i zablista" umjesto da je prekrije, dok su slavne prijateljice 56-godišnje zvijezde poput Paris Hilton i Carle Bruni naglasile kako je "seksi" i izrazile koliko je vole.

Inače, Hayek konstantno oduševljava svojim ljetnim izdanjima. U nedjelju je glumica na Instagramu podijelila fotografiju sa svojim mužem, biznismenom François-Henrijem Pinaultom, u Barbie ružičastom jednodijelnom kupaćem kostimu.

Obožavatelji je itekako podržavaju nakon što je glumica otkrila da nikad nije koristila botoks te da se umjesto toga odlučila za meditaciju i radiofrekvencijske strojeve, a prema svemu sudeći ne boji se pokazati svoju sijedu kosu u selfijima bez šminke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:25