NOVI MEMOARI

Adelin partner progovorio o traumatičnom djetinjstvu: ‘Za nju je to bilo vrlo emotivno‘

Opisuje duboku traumu zbog majke koja se borila s ovisnošću o drogama i ponekad se danima nije vraćala kući

 Adele i Rich Paul

 Javier Rojas/Zuma Press/Profimedia/Javier Rojas/zuma Press/profimedia

Rich Paul nije uvijek živio san, piše People. Otkrio je to sam osnivač i izvršni direktor Klutch Sports Groupa poznat i kao jedan od najmoćnijih svjetskih sportskih agenata, desna ruka LeBrona Jamesa i životni partner superzvijezde Adele, u intervjuu uoči svoje knjige "Lucky Me: A Memoir of Changing the Odds", koja izlazi 10. listopada.

"Sretan sam u svim aspektima svog života. Uvijek sam bio netko tko nikad nije dopuštao da me situacija obeshrabri", kazao je Paul (41), za People.

image

Rich Paul

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Odrastao je u dijelu Clevelanda koji je u 80-ima i 90-ima bio preplavljen kriminalom i svi izgledi su bili ozbiljno protiv njega. U svojim memoarima Paul opisuje duboku traumu zbog majke koja se borila s ovisnošću o drogama i ponekad se danima nije vraćala kući.

"Izgradio sam zid kao dijete, kako bih shvatio da moram ići naprijed, znajući da mama neće biti tu. Kao, mama se ne vraća kući. Ta situacija bila mi je jedna od najtežih stvari za ponovno proživjeti i pisati o njoj", otkrio je.

Nije bilo lako živjeti ni s već rutinskim izbjegavanjem pucnjave između zaraćenih susjeda ili bježanjima kojima je spašavao goli život nakon što bi odnio pobjedu u igri s kockama.

"Stvar je u tome, da zapravo nikad nisam bio dijete", zaključio je Paul. Taj osjećaj i dubina njegove traume iz djetinjstva ono je što je, kako kaže, najviše dirnulo njegovu partnericu Adele, s kojom je više od dvije godine.

image

Adele i Rich Paul

Spidey/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Spidey/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Bilo je vrlo emotivno. Mislim da ju je puno toga pogodilo. Da, bilo je to teško štivo za nju", prepričao je reakciju zvijezde na njegovu knjigu. I Adele (35) u prošlosti je otvoreno govorila o svojim problemima iz djetinjstva. Odrastajući između Tottenhama i Brixtona u Londonu, teško je doživjela gubitak svog voljenog djeda, koji je umro od raka kada je imala samo 10 godina. Također, njezin otac, Mark Evans, nestao je iz njezina života, da bi se ponovno pojavio tek kada je njezina karijera krenula.

"Htjela sam se vratiti svom tati i reći mu: ‘Ti si razlog što to još nisam učinila‘. On je bio razlog zbog kojeg nisam u potpunosti shvatila što znači biti u odnosu punom ljubavi s nekim", otkrila je nakon smrti svog oca pjevačica. Rich Paul pak zasluge pripisuje svom pokojnom ocu, Richu Paulu Sr., što je napravio pozitivnu promjenu u njegovom životu i naučio ga vještinama kako ne samo preživjeti svoje teško djetinjstvo, već i napredovati u uspješnom svijetu u kojem se danas nalazi.

image

Rich Paul

Usa Today Sports/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia

"Imao sam sjajan primjer tko bi čovjek trebao biti i što bi trebao raditi. Naučio me što je radna etika, što upornost. Gledao sam svog tatu kako se igra kontrolora zračnog prometa u zajednici koja je bila poput rata pomješanog s tornadom, ali ponekad nam je bio i piknik. Bio je moj heroj u tom pogledu", ispričao je Paul o svom tati, koji je vodio lokalnu trgovinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:59