‘JESAM!‘

Adele konačno potvrdila glasine? Na nastupu najboljeg prijatelja ‘ispalila‘ da se udala

Čini se da je britanska superzvijezda (35) potvrdila vijest publici u humorističkoj emisiji svog najboljeg prijatelja Alana Carra

Adele i Rich Paul 

 Spidey/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Spidey/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevačica Adele navodno je otkrila da se udala za svoju dugogodišnju ljubav, Richa Paula.

Čini se da je britanska superzvijezda (35) potvrdila vijest publici u humorističkoj emisiji svog najboljeg prijatelja Alana Carra.

Alan (47) je debitirao u stand-upu u SAD-u, gdje ga je očito bodrila najbolja prijateljica.

Profil jednog obožavatelja pop kulture na Instagramu podijelio je nekoliko priča koje pokazuju da je Adele potvrdila svoje vjenčanje te noći. U komentarima su pisali da je Adele, nakon što je Alan okupljene pitao je li se netko nedavno udao ili oženio, brzo obznanila svoju sretnu vijest.

image

Adele i Rich Paul

Javier Rojas/Zuma Press/Profimedia/Javier Rojas/zuma Press/profimedia

"Večeras sam bio na stand-upu Alana Carra u L.A.-u i Adele je bila u publici. Alan je pitao publiku je li se netko nedavno udao ili oženio, a Adele je viknula ‘Jesam!‘", napisao je jedan pratitelj.

"Bio sam na nastupima Alana Carra (britanskog komičara) u L.A.-u. Bilo je to super malo i intimno mjesto s možda 75 ljudi. Adele je sjedila odmah iza mene s prijateljicom koja se najbolje zabavljala. Njezino osiguranje ušlo je samo da joj donese grickalice. Nju nije bilo briga ako ljudi znaju da je ona tamo, ona ga je zezala, oni su najbolji prijatelji. Kada je pitao je li se netko nedavno vjenčao, ona je povikala ‘Jesam‘. Bila je super slatka i super draga, ali je otišla taman prije završetka", dodao je drugi.

Adele je već ranije pokrenula glasine da se udala za 41-godišnjeg sportskog agenta jer je svog partnera nekoliko puta nazvala "svojim mužem".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:19