TAJNA LJUBAV

Adele ima novog dečka i svi su zaprepašteni: ‘Stigao je usred noći, u zatamnjenom autu...‘

Od kad je izgubila 45 kilograma i postala vitka, britanska pjevačica Adele ne prestaje privlačiti pozornost javnosti
Adele i Nicole Richie
 Instagram

Od kad je izgubila 45 kilograma i postala vitka, britanska pjevačica Adele ne prestaje privlačiti pozornost javnosti, a upravo zato sve se češće postavlja pitanje s kim je u vezi. Lani se nakon tri godine braka 32-godišnja glazbena zvijezda razvela od poduzetnika Simona Koneckog s kojim ima sedmogodišnjeg sina Angela, a svjetski su se mediji raspisali kako je vrlo brzo preboljela razvod i nastavila dalje, a to su dodatno potpirile glasine kako je u vezi s 37-godišnjim reperom Josephom Junirom Adenugom, poznatijim kao Skepta, s kojim je i viđena.

Poruke na društvenim koje je Skepta ostavljao Adele poput: "Napokon sam dobio tvoju šifru za Instagram", ispod fotografije pjevačice na koncertu na festivalu Glastonbury došle su kao potvrda ljubavi.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

No, preokret koji se dogodio prošle subote nitko nije očekivao. Naime, kako piše The Sun, u subotu se na Adeleinim vratima u Zapadnom Londonu, doduše usred noći, pojavio reper Chris Brown i ostao do sitnih sati. Tako je čitava priča o ljubavi sa Skeptom, inače Brownovim prijateljem, pala u vodu, a obožavatelji slavne pjevačice su nemalo šokirani.

image
Chris Brown
REUTERS/Phil McCarten

- Pokušali su njegov dolazak sakriti, da ostane tajna. Stigao je usred noći, nije otišao do dva ujutro. Stigao je u golemom, zatamnjenom autu s mnogo ogromnih, mišićavih tjelohranitelja koji su bili u drugim autima - ispričao je neimenovani izvor za The Sun.

Inače, Adele i Chris Brown upoznali su se 2013. u Los Angelesu na dodjeli glazbene nagrade Grammy i fotografirani su usred razgovora. Browna je Adele toliko oduševila da joj je posvetio objavu na Twitteru.

"Bilo mi je zadovoljstvo upoznati te, Adele. Čuo sam tvoje riječi i to je jedino bitno. Hvala ti što govoriš istinu", napisao je pjevačici.

View this post on Instagram

MADE IT ❤️

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Ne bi to sve bilo ni toliko nevjerojatno da Chris Brown nije u vezi s modelom Ammikom Harris, s kojom ima 10-mjesečnog sina, a nedavno je objavio i njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu iako se šuškalo da se par razišao. Ipak, ono što je rastužilo Adeleine obožavatelje je činjenica da je Brown najpoznatiji zapravo po stravičnom nasilju nad bivšom djevojkom, pjevačicom Rihannom.

View this post on Instagram

BABY HERCULES!

A post shared by Ammika Harris (@ammikaaa) on

Reper ju je 2009. premlatio, a šokantne Rihannine fotografije na kojima je njeno uplakano lice prekriveno modricama obišle su svijet i navukle na Browna bijes javnosti. No, čini se da je reper jednostavno ženama neodoljiv, pa je i Rihanna nakon tog nemilog događaja i dalje viđana u njegovom društvu, zbog čega su je, između ostalih, kritizirale i brojne ženske udruge napominjući kako time šalje krivu poruku djevojkama i ženama koje trpe nasilje.

image
Rihanna
Randy Brooke

Unatoč svemu, 2013. Rihanna se vratila Chrisu, no veza, srećom, nije potrajala, iako joj je Brown često laskao na društvenim mrežama, što je ljutilo njezine fanove. Upravo zbog nasilja, Brown je dobio pet godina uvjetne kazne uz rad za opće dobro, ali i zabranu ulaska u Veliku Britaniju. Očito je zabrana s godinama povučena, no nakon zajedničke noći s Adele ne prestaju pljuštati kritike sa svih strana, a javnost se brine da i pjevačica ne doživi sudbinu svoje kolegice s Barbadosa. ml

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:04