WOW, ADELE!

Na tulumu kod novopečenog oskarovca: Neprepoznatljiva pjevačica nakon dugo vremena snimljena u javnosti

Pjevačica koja je skinula nevjerojatnih 45 kilograma zabljesnula je u dizajnerskom zelenom baloneru vrijednom 2450 dolara
 Instagram/Screenshot

Britanska pjevačica Adele koja će za nekoliko dana napuniti 33 godine, snimljena je prvi put nakon dugo vremena u javnosti.

Nakon dodjele Oscara pojavila se na zabavi u Los Angelesu kod Daniela Kaluuye koji je slavio nagradu za najboljeg sporednog glumca.

Pjevačica koja je skinula nevjerojatnih 45 kilograma zabljesnula je u dizajnerskom zelenom baloneru vrijednom 2450 dolara, a na snimci objavljenoj na Instagramu vidi se kako pleše, pije i dobro se zabavlja u društvu nekolicine prijatelja.

Njezina prijateljica, glumica Amber Chardae Robinson nije mogla odoljeti pa je mobitelom zabilježila dobru atmosferu, a snimke s partija na kojem se očigledno nisu poštivale epidemiološke mjere objavili su i konobari koji su te večeri posluživali goste novopečenog oskarovca.

Inače, majka osmogodišnjaka se službeno rastala početkom ožujka, a krajem prošle godine šuškalo se da je u vezi s reperom Skeptom, što je Adele opovrgnula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:42