OSVOJIO 20.000 EURA

Pobjednik ‘Života na vagi‘ otkrio na što će potrošiti novac i tko mu je bio najveća podrška: ‘Prije showa bili smo kod liječnika...‘

‘Najvažnija lekcija koju sam dobio u showu - nikad ne treba odustati od sebe!‘

Mislav Šepić pobjednik je showa RTL televizijie Žvot na vagi

 Darko Tomas/Cropix

Pobjednik sedme sezone RTL-ovog showa ‘Život na vagi‘ je Mislav Šepić. Arhivar iz Velike Gorice otkrio je da mu je najveća podrška u showu bila njegova supruga. Podsjetimo, Mislav je na prvom vaganju imao 171 kilogram, u emisiji je izgubio 78,8 kilograma, što je 46,1 posto tjelesne mase.

Na što ste prvo pomislili kada ste shvatili da ste upravo vi pobjednik Života na vagi?

- Pomislio sam, je li to moguće, zar se stvarno to dogodilo?! Bio sam strašno ponosan na sebe i jako sretan.

Što vas je nagnalo da se prijavite u ovaj show?

- Prije ulaska u show supruga i ja smo bili kod doktora zato što nismo mogli dobiti dijete. Doktor mi je rekao da moram smršavjeti ako želimo uspjeti, a kako nikako nisam opet mogao smršavjeti sam, vidio sam prijavu u ovaj show kao jedino rješenje za svoj problem.

image

Mislav Šepić u finalu showa RTL televizijie Žvot na vagi

Darko Tomas/Cropix

Koliko kilograma ste imali na početku, koliko danas?

- Imao sam 171 kilogram, u finalu 92,2 kilograma, sad imam 95 kilograma, što ću se truditi održavati i malo nabiti mišićnu masu.

Što vam je bilo najteže tijekom showa?

- U početku je bilo teško naviknuti se na dva treninga, snimanja, ali s vremenom to prihvatiš pod normalno. Nije bilo lako, bilo je izazovno, zabavno, zanimljivo, nešto što mi je baš trebalo u tom trenu života, a naposljetku lijepo je bilo upoznati sve te ljude, naučiti kako se odnositi prema hrani i uživati u prekrasnim mjestima Lipi i Brijunima.

Na što ćete potrošiti novčanu nagradu?

­- Novce ću utrošiti na renovaciju stanu i kupiti rabljeni automobil.

Što je najvažnije što ste naučili u Životu na vagi?

- Naučio sam razviti zdrav pristup prema prehrani i naučio sam da nikad ne treba odustati od sebe, da se sva hrana može jesti u granicama i samo se treba baviti nekom fizičkom aktivnosti jer je zapravo sve to matematika - treba potrošiti više od onoga što uneseš u sebe.

image

Mislav Šepić s trenerima

Darko Tomas/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 07:05