VJEROVAO U SEBE

Evo što je pobjednika Mislava Šepića motiviralo u ‘Životu na vagi‘: ‘Nismo mogli dobiti dijete...‘

Najbolji u sedmoj sezoni rekao je kako je razvio zdrav pristup prema prehrani te shvatio koliko je važno bavljenje fizičkom aktivnosti

Mislav Šepić 

 Darko Tomas/CROPIX

Prijava u show "Život na vagi" za njega je bilo jedino rješenje da smršavi kako bi mogao dobiti dijete, a sad uživa i u 20.000 eura. Mislav Šepić, pobjednik popularnog showa, u emisiju je došao sa 171 kilogramom, a izgubio je 78,8 kilograma, što je 46,1 posto tjelesne mase.

"Prije ulaska u show supruga i ja bili smo kod doktora zato što nismo mogli dobiti dijete. Doktor mi je rekao da moram smršavjeti, ako želimo uspjeti", objasnio je Šepić. Iako mu je primarni cilj bio smršavjeti i promijeniti život, nakon nekog vremena u showu počeo je vjerovati u sebe i svoju pobjedu.

image

Mislav Šepić pobjednik je showa ‘Život na vagi‘

Darko Tomas/CROPIX

Mislav je pobijedio Gorana Bartulovića za 0,2 posto razlike u tjelesnoj masi. Treće je mjesto zauzela Nina Bandić s 45,7 posto izgubljene mase. Na četvrtom mjestu našla se Silvija Temšić s 44 posto izgubljene mase, a njezin dečko Mislav Vlašić bio je na petom mjestu.

Vlašić je oborio rekord showa pa je tako s 213,5 kilograma smršavio na 124,6 kilograma, što je 41,6 posto tjelesne mase. Nikad dosad u showu nije bio natjecatelj koji ima više od 200 kilograma, a da je napravio ovakav rezultat!

Transformacija koju su doživjeli kandidati je fascinantna, a ponos nisu mogli skriti ni voditeljica Marijana Batinić te treneri Edin Mehmedović i Mirna Čužić.

Šepić je rekao kako je razvio zdrav pristup prema prehrani te shvatio koliko je važno bavljenje fizičkom aktivnosti.

"Znam da će moje skidanje kilograma biti cjeloživotna borba i znam da će biti teško, ali naučio sam kad sam prvi put pogriješio i vratio izgubljene kilograme. Ja sam čovjek koji uči na pogreškama", zaključio je pobjednik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:51