POTRESNA PRIČA

Oglasio se dečko Nore iz ‘Survivora‘ o gubitku njihove bebe: ‘To što je ona prošla ne bih poželio nikome...‘

Nora Dominko podijelila je nedavno svoju tužnu životnu priču u showu ‘Survivor‘, a sada se oglasio i njezin dečko

Dino Jukić i Nora Dominko

 Instagram/Nora Dominko

Natjecateljica showa “Survivor” Nora Dominko nedavno je podijelila s gledateljima svoju tužnu životnu priču – od odrastanja u sekti, smrti majke do gubitka djeteta.

Sada se oglasio i njezin dečko Dino Jukić koji je za Dnevnik.hr progovorio o njihovom teškom periodu nakon smrti bebe.

- Kada je pričala svoju priču, pustio sam suzu iako već sve znam o tome. To što je Nora prošla ne bih poželio nikome. Nije me iznenadilo što je govorila o tome jer je Nora jedna snažna žena koja je sve to prebrodila i okrenula se prema pozitivnoj budućnosti, započeo je Dino.

Prije godinu dana njihova beba preminula je pri porodu što je ostavilo veliki trag na njega.

- Gubitak djeteta ostavio je jednu veliku rupu u mojem srcu, ali život ide dalje i čovjek se mora pomiriti s time i nastaviti sa svojim životom koliko god bilo teško. Ispričao je te zatim otkrio kako je reagirao kada mu je Nora rekla da ide u “Survivor”.

- Kada je rekla da će se prijaviti na Survivor, prvo sam mislio da se šali jer se radi o showu u kojem su dosta teški uvjeti. Ali kada sam vidio da je ozbiljna po tom pitanju, pružio sam joj podršku i rekao da je jedva čekam gledati na TV-u, objasnio je dodajući da ju sada čak i više podržava nego kada je ušla u show.

- Je li dovoljno da vam kažem da mi je nekada od navale adrenalina i emocija teško zaspati nakon gledanja Survivora? Navijam, skačem, lupam, psujem, udaram u ormar. Nekada ne znam je li svjetsko prvenstvo ili Survivor, tako da mislim da je podrška još jača nego kada je ulazila. Moje zlateko u Survivoru trenutačno je highlight moga dana, tako da se prati svakodnevno, čak se i premotavaju epizode i analiziram doslovno sve. Zadovoljan sam u potpunosti s njom i načinom na koji se predstavila, ponosno je rekao, a zatim se prisjetio i kako je njihova ljubavna priča započela.

- Nora i ja upoznali smo se prije otprilike dvije i pol godine preko društvenih mreža, što baš i nije neka romantična priča, ali eto, moderna vremena (smijeh). I odonda smo zajedno. Ne planiramo imati klasično vjenčanje, jednog dana ćemo sigurno okruniti našu ljubav, ali pod svojim uvjetima i na svoj način, kaže Dino koji već zna kako će ju dočekati kada se vrati iz showa.

- Noru ću dočekati s McDonaldsom na aerodromu. Ne postoji ništa čemu se najviše veselim jer se iskreno veselim svemu vezanom za njezin povratak. Toliko mi neizmjerno fali da nekada imam osjećaj kao da mi je pola srca otišlo u Dominikanu. Ali želim joj da ostane čim duže i naravno da pobijedi, iako je ona već odavno pobjednica jer je pobijedila život! A život je puno zeznutija igra od Survivora, zaključio je za Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 20:06