DESETA SEZONA

Kreće ‘Supertalent‘! Igor Mešin: ‘Mislim da je ovo stvarno najjača sezona. Ima ih urnebesnih, katastrofičnih...‘

Očekujte neočekivano, poručuju s Nove TV i otkrivaju kako će show ljestvicu kreativnosti i kvalitete podići još više novom sezonom

Žiri nadolazeće sezone Supertalenta

 Nova TV

Neki od kandidata toliko su šokantni da sam bio uvjeren da je skrivena kamera iza nas - kaže glumac Fabijan Pavao Medvešek, koji uz Martinu Tomčić, Maju Šuput i Davora Bilmana čini žiri desete sezone ‘Supertalenta‘ čija je prva epizoda na rasporedu večeras na Novoj TV.

- Atmosfera je baš jako nabrijana ove sezone, baš kao što priliči desetoj sezoni ‘Supertalenta‘. Mislim da je ovo stvarno najjača sezona koja će biti odlično producirana, gledateljima izuzetno zabavna i interesantna. Mene je zaista teško iznenaditi nakon ovih devet sezona, ali moram priznati da sam vidio nekih talenata kojima je to itekako uspjelo. Ima ih urnebesnih, katastrofičnih, ali u principu, 96 posto zabavnih - kaže voditelj showa Igor Mešin, dok njegov kolega Frano Ridjan dodaje:

- Ono što sam dosad vidio, ulijeva mi povjerenje da će ljudima biti jako zanimljivo s nama. Imamo sjajnih kandidata, neki od najboljih što sam ja pratio, što kao gledatelj, što kao suvoditelj - kaže Ridjan.

Očekujte neočekivano, poručuju s Nove TV i otkrivaju kako će show koji iz godine u godinu nosi titulu najgledanije zabavne emisije u Hrvatskoj, ljestvicu kreativnosti i kvalitete podići još više s novom sezonom. Gledatelji će biti svjedoci potrage za senzacionalnim, jedinstvenim i inspirativnim talentima koji će pozornicu Supertalenta preplaviti uzbuđenjima, neočekivanim trenucima i dirljivim emocijama.

Za Novu sezonu Supertalenta prijavilo se više od 1000 kandidata, a večeras ćemo moći vidjeti nastupe akrobatske skupine Crowd control, cirkuske izvođačice Nelie Lois, pjevačke nade Mariju Ćuro, Sanju Dajčman Zahtila, Nikolu Pavičina, glazbenu skupinu Esteriore brothers, mađioničara Leona Domnika, te Dana Meyera i Mikku Henrika Rautiainena koji dolaze s nesvakidašnjim talentom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:52