SUPERTALENT

Amerikanac pokazao impresivnu vještinu pa ‘izbezumio‘ Maju Šuput: ‘Sad samo želim doći kući mužu i ispričati mu sve!‘

Šokantan nastup imao je i svestrani Amerikanac Dan Meyer koji je na pozornicu donio nekoliko vrsta mačeva

Dan Meyer

 Luka Dubroja/

- Atmosfera je baš jako nabrijana ove sezone, baš kao što priliči desetoj sezoni ‘Supertalenta‘, najavio je ranije voditelj showa Igor Mešin i nije pogriješio. Deseta sezona ‘Supertalenta‘ započela je odmah žestokim nastupima.

Šokantan nastup imao je i svestrani Amerikanac Dan Meyer koji je na pozornicu donio nekoliko vrsta mačeva i upravo onako kako je i najavio – učinio je nemoguće pred očima gledatelja i žirija. Svoje mačeve nije upotrijebio za mačevanje nego je pokazao impresivnu vještinu gutanja ne samo običnih, nego i nekoliko zakrivljenih mačeva.U Usta je nagurao i pilu koju je Maja rukom izvukla iz njegovih usta.

image

Dan Meyer

Luka Dubroja/

Za posljednji mač pozvao je Fabijana kao asistenta, a njegova zadaća bila je da bičem izvuče mač iz Danovih usta. Po završetku nastupa Dan je otkrio da su mu unazad godinu dana dijagnosticirana dva tumora, što ga je dodatno potaknulo da živi svaki dan kao da mu je posljednji.

image

Supertalent Dan

Luka Dubroja/

„Borim se s rakom i nadam se da ga mogu pobijediti. U suprotnom, nastavit ću živjeti život punim plućima i iskoristit ću svaku priliku“, zaključio je.

„Trenutno samo želim doći kući i ispričati mužu što sam upravo vidjela“, poručila mu je Maja, a potpuno šokirani članovi žirija oduševili su se njegovim talentom i porukom te je osvojio četiri prolazna glasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 21:15