IMPRESIONIRALA IH JE

Hrvatica pobijedila u reality emisiji ‘Drag Race France‘ i osvojila krunu vrijednu 40 tisuća eura

U finalu je izvela pjesmu ‘Hrvatica, Baby!!‘ u kojoj je pokazala svoje hrvatske korijene...

Le Filip

 Instagram/Le Filip/

Hrvatica Le Filip iz Zagreba je pobijedila u francuskoj reality emisiji "Drag Race France" i dobila titulu treće francuske drag superzvijezde i krunu vrijednosti 40 tisuća eura. U finalu je izvela pjesmu "Hrvatica, Baby!!" u kojoj je pokazala svoje hrvatske korijene i impresionirala sve.

Kada je Le Filip proglašena pobjednicom bila je vrlo iznenađena. "Idemo cure!", uzviknula je na kraju svog govora i prošetala se pistom u haljini, bisernoj ogrlici i kruni. Le Filip je dobila brojne ovacije publike koji nisu prestajali vrištati i pljeskati otkada su čuli da je ona pobijedila.

Inače, ovo je treća sezona francuskog reality showa inačice američke emisije "RuPaul‘s Drag Race" gdje se drag queens natječu kroz razne izazove za titulu pobjednice, novčane i druge nagrade. Drugo je mjesto pripalo Ruby On The Nail, a treće mjesto dijele Leona Winter i Lula Strega.

Le Filip je prva hrvatska zvijezda koja je nastupala u ovome showu. Iako živi u Francuskoj, korjeni su joj hrvatski, a svoj prvi nastup imala je 2012. na Zagreb Prideu. U "Drag Race France" pokazala je svoje talente u glumi, plesu, pjevanju i modi. Popularna je i na društvenim mrežama gdje ju prati više od 74 tisuće pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 04:52