VIVIEN KURTOVIĆ

Glazbenica iz Novog Sada stiže u Hrvatsku po svog farmera, želi ga osvojiti: ‘Znam voziti traktor‘

Sada stiže u ‘Ljubav je na selu‘ po novo iskustvo, ali i još jedan životni izazov

Vivien Kurtović

 Rtl/

Ove jeseni gledatelji RTL-a ponovno će s uzbuđenjem pratiti novu, 17. sezonu showa ‘Ljubav je na selu‘. Novih 11 farmera traži svoju ljubavnu sreću, a neke dame zbog njih će potegnuti i preko granice!

image

Vivien Kurtović

Privatna Arhiva/

Jedna od njih je i 29-godišnja Novosađanka Vivien Kurtović, koja će pred kamerama omiljenog RTL-ova showa pokušati pronaći onog pravog.

Svjetla reflektora i snimanja nisu joj nimalo strani jer njezina velika strast je glazba, a gledatelji RTL-a već su je imali prilike upoznati u glazbenom megaspektaklu ‘Superstar‘. Tada je pred žiri stigla u upečatljivom crvenom outfitu, zasvirala je čak i violinu, zapjevala Janis Joplin, a oni su joj zamjerili nedostatak ekspresije i emocije.

No Vivien je svoj put zacrtala, glazba je njezin poziv, a njome je okružena od malih nogu. Završila je srednju glazbenu školu, svirala po mnogim orkestrima, u folkloru i u bendovima, ali odabrala je "ploviti“ solo vodama. Objavila je dvije pjesme, ‘Pustinjski cvijet‘ i ‘Pleme‘, kao i knjigu poezije ‘Pred mojim očima sunce‘.

- Tijekom ljeta nastupam u Crnoj Gori, a glazba je moj život. Volim more najviše na svijetu. Planiram uskoro izbaciti ljetni hit - najavljuje.

image

Vivien Kurtović

Privatna Arhiva/

Sada stiže u ‘Ljubav je na selu‘ po novo iskustvo, ali i još jedan životni izazov. "Mislim da je u životu najbitnije imati mir, a mir je na selu“, ističe Vivien te dodaje da ju je farmer kojem je pisala osvojio time što je - šmeker.

Kad je o muškarcima riječ, privlače je sportski tipovi koji drže do sebe i također dijele ljubav prema glazbi. Voljela bi da je njezin budući odabranik romantičan, buntovan i društven, a voli crne i tamnopute dečke.

image

Vivien Kurtović

Rtl/

Seoskih poslova se ne boji jer zna sve raditi pa smatra kako će se na imanju vrlo dobro snaći i može zamisliti da jednog dana živi na selu.

- Radila sam na njivi, znam voziti traktor, tako da za sebe mogu reći da sam žena za sva vremena - dodaje.

Vivien ističe kako konkurencija za nju ne postoji, no smatra da će se, ako bude odabrana za odlazak na farmu, dobro slagati s ostalim djevojkama. Farmera planira osvojiti svojom pojavom, a ako će ga morati osvajati i glazbom, u pripremi već ima pjesmu: "Otpjevala bih mu ‘Nokturno‘ Olivera Dragojevića“.

Kako će izgledati prvi susret Vivien i farmera kojemu je pisala ljubavno pismo, kako će mu se svidjeti njezina samouvjerenost i hoće li iskrice biti dovoljno snažne da je povede na svoju farmu, gledatelji će vidjeti već ove jeseni u novoj, 17. sezoni ‘Ljubav je na selu‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 11:58